Terug naar het overzicht
Salonproducten
 © Botanicals
 © Botanicals
Gentle gezichtsolie Botanicals
Massage is een belangrijke stap in je biologische gezichtsroutine. Het ontspant de spieren, verhoogt de bloedsomloop, geeft zuurstof aan de cellen en helpt bij het afvoeren van gifstoffen, waardoor de teint onmiddellijk helderder en jeugdiger wordt.
De mix van mandarijn, kamille en lavendel helpt de huid te conditioneren en te toniseren, terwijl goudsbloem en jojoba de huid voller maken en hydrateren.

Geschikt voor: Gevoelige gemengde/vette huid. Denk ook aan onze Nourish gezichtsolie als de huid rijp of gevoelig voor droogte is.

Masseer in de wangen met opwaartse cirkelvormige bewegingen.
Vervolg met lange opwaartse bewegingen van het midden van de kaak tot het jukbeen en druk bovenaan stevig aan.
Eindig met cirkelvormige bewegingen rond de oogkassen, omhoog bewegend naar het voorhoofd.

Soil Association gecertificeerd biologisch
100% Natuurlijk, Veganistisch en Vrij van Wreedheid
Gemaakt met uitsluitend ethisch verkregen, duurzame ingrediënten

HOOFDINGREDIËNTEN
Biologische abrikozenpitolie: Verrijkt met essentiële vetzuren en vitaminen die de huid verzachten, verzachten en hydrateren en helpen de tekenen van veroudering te vertragen. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en brengt verlichting bij een droge, gevoelige en voortijdig verouderende huid.
Biologische jojobaolie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te verzorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Biologische essentiële lavendelolie: Wordt al eeuwenlang gebruikt voor zijn krachtige antiseptische eigenschappen, die helpen bij het kalmeren en herstellen van alle soorten ontstekingen van de huid. Het helpt littekens voorkomen en is heilzaam bij acne en eczeem.
Biologische goudsbloem (Calendula): Verzacht pijnlijke, geïrriteerde en ontstoken huidaandoeningen, zoals eczeem en dermatitis, dankzij de krachtige antiseptische en herstellende eigenschappen.
Biologische essentiële olie van mandarijn: Werkt als een huidtoner om de huid in balans te brengen. Weldadig voor de behandeling van een vette huid en acne.
Essentiële olie van biologische kamille: Kalmeert en verzacht met een ontstekingsremmende werking waardoor het ideaal is voor de probleem-, allergene en gevoelige huid.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis jojoba seed oil*, calendula officinalis flower extract*, lavendula angustifolia (lavender) flower oil*, anthemis nobilis (chamomile) flower oil*, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*, tocopherol**. Natural constituents of essential oils: Geraniol, limonene, linalool. (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf € 59,75
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99