Terug naar het overzicht
Natuurlijke verzorging
 © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura
Zero Waste
BB cream medium Homeonatura
Deze SPF-rijke, verwennende BB Cream bevat ingrediënten die de huid voeden en beschermen. Een uitstekend make-up en huidverzorgingsproduct. Gemakkelijk aan te brengen, de zijdezachte textuur verstopt de poriën niet.

De crème is gemakkelijk aan te brengen dankzij de luchtige textuur van deze natuurlijke BB-crème. De pigmentmoleculen, geproduceerd door een gepatenteerd proces, hebben een identieke vorm en grootte, wat de spreiding nog beter maakt. Het heeft een medium dekking en zorgt voor een natuurlijke en stralende look. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, hydrateert optimaal en dekt kleinere onvolkomenheden. De combinatie van Schüssler celzouten kan helpen bij extra hydratatie en het verwijderen van rimpels. Niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt. Aanbevolen voor alle huidtypes.

De primaire rol van Nr. 1 - Calcium fluoratum in het lichaam is om de veerkracht van bindweefsels te garanderen. Het stimuleert de aanmaak van collageen, wat in korte tijd resulteert in een vollere en gladdere huid. Het minimaliseert rimpels en bevordert de stevigheid. Celzout Nr. 8 - Natrium chloratum herstelt de vochtbalans van de huid en behandelt zo een watertekort op weefselniveau.

INCI:
Ingredients (INCI):

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride*, Polyglyceryl-6 Distearate*, Titanium Dioxide*, Betaine*, Glycerin, Cetearyl Alcohol*, Phenethyl Alcohol, Silica*, Glyceryl Caprylate, (CI 77491, CI 77492)*, Sodium Chloride, Xanthan Gum*, Calcium Fluoride.
*ECOCERT certified ingredient
Vanaf € 10,39
*
* Maximaal te bestellen aantal: 12
* Maximaal te bestellen aantal: 12