Terug naar het overzicht
Natuurlijke verzorging
 © Homeonatura
 © Homeonatura
Age protection Firming and Lifting Face & Décolleté Crème Homeonatura
Age protection Firming and Lifting Face & Décolleté Crème - Schüssler Natur Cosmedics (Homeonatura)
Het nieuwste product van onze volledig natuurlijke Age Protection-lijn is een gezichts- en decolletécrème met ijswijnextract (Vin-upLift) en 2 Schüssler celzouten. Samen bieden deze ingrediënten de verzorging en versteviging voor de rijpere huid. De crème revitaliseert en verjongt de huid van het gezicht en decolleté, waardoor deze strakker, gladder en flexibeler wordt. De anti-verouderingseffecten zijn zelfs na 1 keer gebruiken zichtbaar. Deze vakkundige formule strijkt rimpels glad en geeft u een stralende, jeugdige teint. Het vormt een perfecte aanvulling op de Skin Perfecting Elixir en Anti-Aging Lifting Mask - samen zorgen ze voor een revolutie in de huidverzorging.

IJswijnextract: natuurlijk ingrediënt gewonnen uit druiven die op natuurlijke wijze aan de wijnstok zijn ingevroren. We hebben voor dit ingrediënt gekozen vanwege zijn unieke anti-aging en verstevigende effecten. IJswijnextract laat al na 30 minuten zichtbare resultaten zien: het geeft een jeugdige teint, strijkt kleinere rimpels glad en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Het geeft de huid ook een zijdezacht, flexibeler en verfrist gevoel.
Interessant feit: de polyfenolconcentratie van druiven neemt toe naarmate de druiven op natuurlijke wijze worden bevroren. Polyfenolen zijn op tal van manieren gunstig voor de huid: ze beschermen de huid tegen oxidatieve stress, voorkomen schade aan de huid door vrije radicalen en verminderen zo fijne lijntjes en rimpels.

Schüssler celzout nr. 1 - Calcium fluoratum is verantwoordelijk voor de flexibiliteit van bindweefsel en kraakbeen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren, helpt het de rijpe, gerimpelde huid strakker te maken. Het kan de gevoelige huid kalmeren en heeft een verstevigend effect. Schüssler celzout nr. 11 - Silicea helpt bij het bestrijden van vroegtijdige rimpels in het gezicht, kraaienpootjes en diep ingesloten rimpels op het voorhoofd. Het kan ook de productie van collageen reguleren en de hydratatie van de huid herstellen. Gebruik deze gezichts- en decolletécrème met Schüsslers celzouten nr. 1 en nr. 11 - ook bekend als "The Beauty Salts" - om de huid te revitaliseren, te verjongen en te voeden. Voor een jeugdige en stralende teint.

Gebruik: breng dagelijks een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer de crème direct rondom de rimpels voor direct resultaat.

INCI-lijst:
Aqua, (Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate)*, Glycerin, Betaine*, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, (Wine, Caesalpinia Spinosa Gum, Maltodextrin)*, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, (Brassicyl Isoleucinate Esylate, Brassica Alcohol)*,Parfum, Benzyl Alcohol, Calcium Fluoride, Silica.

* ECOCERT.
€ 39,80
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1