© Urtekram
 © Urtekram
Urtekram Kinder Tandpasta Original
Orignial tandpasta voor kinderen is zonder fluoride. Een natuurlijke tandpasta, vrij van sulfaten, parabenen en synthetische kleur- en smaakstoffen. De producten van Urtekram zijn dierproefvrij en zijn ook geschikt voor vegetariers en veganisten.

Onze tandpasta reinigt effectief met de krachten van de natuur, en het bevat een sterk concept. De natural chalk is gewoon verzameld uit de bodem van de zee en vervolgens verpulverd. Dat is ook de reden dat de tandpasta de natuurlijke, licht grijze kleur heeft. Bovendien heeft de tandpasta heeft een hoog gehalte aan Aloë vera, omdat het helpt je tandvlees te beschermen en extra zorg biedt. En als een kleine extra bonus, bevat het ook mirre, wat bekend staat voor het ontsmettende effect.

De Urtekram tandpasta bevat geen SLS/SLES of andere schuimende middelen die het mondslijmvlies kunnen irriteren. Dankzij de formule krijgt u toch een goed schuimeffect. De Urtekram tandpasta's zijn bijzonder geschikt in combinatie met het gebruik van een elektrische tandenborstel.

Ingrediënten:
Calcium carbonate, aqua, glycerin**, aloe barbadensis leaf extract*, xanthan gum, foeniculum vulgare oil* (aroma*), commiphora myrrha oil, magnolia officinalis bark extract, limonene.

* = Organic Farming
**= made using organic ingredients


Niet op dieren getest.
€ 5,39
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4