© Novacare
 © Novacare
Novacare Opzetborstel Micro Zilver
NovaCare combineert natuurlijke en biologische stoffen van verschillende medicinale planten, waaronder microzilver, Het microzilver remt op natuurlijke wijze de groei van schadelijke bacteriën. De tandenborstels hebben polyester haren (PBT) waardoor ze resistenter zijn en langer meegaan. Bovendien heeft iedere tandenborstel 1600 haartjes, waarvan 800 korte en 800 langere. Dit werkt als een floss effect bij iedere poetsbeurt.

De in Duitsland geproduceerde universele opzetborstels van NovaCare beschikken over een unieke kwaliteit en prestatie. De 1600 duurzame en dubbellaagse haren van de borstels met microzilver zorgen voor perfecte reiniging van het gebit en maken tot drie keer schoner dan reguliere opzetborstels.

Naast de unieke prestaties van de opzetborstels, beschikken de antibacteriële opzetborstels over een levensduur van ongeveer zes maanden. De opzetborstels worden in een luxueuze reisverpakking bezorgd en zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. De universele opzetborstels passen op alle gangbare roterende (ronddraaiende) modellen. Voor sonische modellen zijn de opzetborstels niet geschikt.
Vanaf € 12,10
* Maximaal te bestellen aantal: 99
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie