© Novacare
 © Novacare
Novacare Kindertandenborstel Micro Zilver
NovaCare combineert natuurlijke en biologische stoffen van verschillende medicinale planten, waaronder microzilver, Het microzilver remt op natuurlijke wijze de groei van schadelijke bacteriën. De tandenborstels hebben polyester haren (PBT) waardoor ze resistenter zijn en langer meegaan. Bovendien heeft iedere tandenborstel 1600 haartjes, waarvan 800 korte en 800 langere. Dit werkt als een floss effect bij iedere poetsbeurt.

De ontwikkeling van het gebit van uw kind is van groot belang en hierbij kan de kindertandenborstel van Novacare helpen. De NovaCare-kindertandenborstel garandeert een perfecte reiniging van het gebit van uw kind dankzij de verfijnde zilveren haren van de borstel. Hierdoor hebben de bacteriën geen kans meer eventuele infecties te veroorzaken bij uw kind.

Naast het reinigen, worden de tanden en het tandvlees ook goed beschermd door de zachtheid van de verfijnde zilveren haren. De kindertandenborstel wordt geleverd in luxueuze en hersluitbare verpakking; hierdoor kan de kindertandenborstel hygiënisch meegenomen worden tijdens vakanties of logeerpartijtjes.
Vanaf € 12,10
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2

Documentatie