© M.Reich
 © M.Reich © M.Reich
Nieuw
Basisch vliesmasker (10 stuks) M.Reich
Basische regenererende gezichts- en decolleté verzorging.
Het fijn gestructureerde materiaal van dit vliesmasker is bijzonder absorberend en tegelijkertijd vloeistof doorlatend. Het masker heeft alle eigenschappen van een basismasker, en is geoptimaliseerd voor toepassingen met het M. Reich basisch (bad)zout.
Als het nat is, past het zich optimaal aan bij de vorm van het gezicht aan. Dankzij de speciale snit kan het vliesmasker de huid verzorgen tot aan het decolleté.

Toepassing: Het vliesmasker is ideaal in combinatie met een ontspannend basisch bad. Je kunt het vliesmasker eenvoudig in het badwater dopen en op je gezicht plaatsen.
Een andere optie is een basisch mengsel van ca. 100 ml warm water en een snufje basisch (bad)zout van M. Reich. Dep het vliesmasker in het mengsel en wring het voorzichtig uit. Leg het vochtige vliesmasker op je gereinigde gezicht.
Het basische vliesmasker ondersteunt de huid in haar natuurlijke functie.
Na het verwijderen van het vliesmasker heeft de gezichtshuid in principe geen verdere behandeling nodig. Als je echter toch een verdere verzorging wenst, adviseren wij een zuivere, bij voorkeur basische, gezichtsverzorging.

Materiaal:
Het basisfleecemasker bestaat uit 65% viscose en 35% polyester.
€ 13,35
* Maximaal te bestellen aantal: 5
* Maximaal te bestellen aantal: 5