© Farfalla
 © Farfalla © FarfallaNavulling © Farfalla
Vaderdag actie
Dennenbos (Arvenwald) geurstokjes Farfalla
De magie van een houten chalet in de bergen, de ervaring van een rustgevende boswandeling door een dennenbos. De houtachtige, naaldachtige geur van de den (arve) werkt aardend, verfrist de lucht in de kamer en laat onze geest opgelucht ademhalen.

Steek het gewenste aantal houten stokjes in de fles. Hoe meer stokjes in de fles, hoe sterker de geurbeleving. De geur (100 ml) blijft 4 tot 8 weken hangen, afhankelijk van het gebruikte aantal stokjes.

Navulflessen zijn verkrijgbaar.
Ingrediënten / INCI lijst: Alcool, Huiles essentielles de pin cembre*, Eau, Glycerin. *de culture biologique contrôlée

Artikelnummer(s):
  • setairaw (100 ml)
  • setairawn (Navulling 75 ml)
Vanaf € 16,15
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Let op! Veroorzaakt huidirritatie. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, linalylacetaat, linalol, citral.