© Botanicals
 © Botanicals
Aanbieding
Zero Waste
Biologische lichaamsolie: deep peace Botanicals
Biologische lichaamsolie: deep peace
Een verzachtende en kalmerende biologische lichaamsolie.

Productkwaliteiten:
• Bevordert een diepe ontspanning.
• Ondersteunt een herstellende en rustgevende slaap.
• Kalmerend en ontspannend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Voor een optimale opname onmiddellijk na het baden of douchen aanbrengen op armen, nek en schouders voor het naar bed gaan om gemakkelijk in slaap te vallen.
Wanneer te gebruiken: Dagelijks (’s avonds).
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen.
Bevat: 100% biologische oliën, plus natuurlijke vitamine E.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische jojoba olie: Jojoba bootst het natuurlijke olie-/talggehalte van de huid na. Het dringt diep door en verzorgt de huid door deze te voorzien van essentiële vetzuren. Jojoba heeft uitstekende huidverzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
Biologische abrikozenpitolie: Heeft uitstekende huidverzachtende en hydraterende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypen, het is rijk aan vetzuren en aan vitamine A en E, die de huid kalmeren, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en die de tekenen van veroudering helpen vertragen.
Biologische zonnebloemolie: Is een lichte en gemakkelijk opneembare olie. Het is rijk aan vetzuren en vitamine A, B, D en E, die helpen de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Biologische essentiële sandelhout olie: Een heerlijke, zoete, houtachtige geur die geschikt is voor de droge, vochtarme en gevoelige huid. Sandelhout is zeer aardend en ondersteunt de concentratie.
Biologische essentiële olie van zoete sinaasappel: helpt bij de afvoer van afvalstoffen en is ideaal voor het revitaliseren van een doffe en belaste huid. Heeft een energieke en opbeurende werking en helpt bij het verlichten van stress.
Biologische essentiële lavendel olie: Kalmerend en verzachtend. Wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn krachtige antiseptische eigenschappen, helpt ontstekingen van de huid te kalmeren en herstellen. Helpt littekens te voorkomen en ondersteunt bij acne en eczeem.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, lavendula angustifolia (lavender) flower oil*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, citrus aurantium dulcis (organge) peel oil*, origanum majorana leaf oil*, santalum spicata wood oil*, tocopherol**. Naturalconstituentsofessentialoils:Linalool, limonene, citronellol, geraniol, citral. (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • try me pipetflesje (10 ml)
Vanaf € 91,98
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1