© Orchid
 © Orchid
Aanbieding
Orchid stock Creeping Lady's Tresses
Creeping Lady’s Tresses Orchid.
Goodyera repens

De Lady’s Tresses Orchid helpt het versterken van je zintuigen, in het bijzonder het gezichtsvermogen en het “derde oog”. Ze kan een goede begeleider zijn om verder te kunnen kijken dan alleen de fysieke wereld. Ze helpt je om in contact te komen met alle levende wezens in de natuur en geeft je een goede ondersteuning bij het ontdekken van je innerlijke natuur, zonder daarvoor bang te hoeven zijn. Een goede remedie om de magie in je leven toe te laten.
De remedie zorgt voor een goede verbinding met het dierenrijk en geeft bescherming en kracht wanneer je verbinding maakt met het andere rijk. Ze geeft veiligheid zowel in je innerlijke wereld als in de buitenwereld. Het maakproces van deze remedie werd goed bewaakt door een berin.

De remedie helpt je bij het loslaten van onnodige gedachten en herinneringen, zodat je in tijden van onzekerheid de juiste weg kunt vinden op het juiste moment, met het gevoel begeleid te worden door Moeder Aarde. De remedie laat je in actie komen en zet je fysiek in beweging. Ze geeft je het werkelijke gevoel van vreugde dat je leeft!
€ 14,40
* Maximaal te bestellen aantal: 1