© Orchid
 © Orchid
Aanbieding
Orchid stock Lesser Butterfly Orchid
Lesser Butterfly Orchid.
Platanthera bifolia.

De Lesser Butterfly Orchid geeft je een verbinding met je innerlijke gevoel, dat ervoor zorgt dat je je gesteund voelt door alle levende wezens. Wanneer je alles hebt geprobeerd en al wilt opgeven, herinnert deze remedie je eraan dat het gemakkelijker wordt als je goed bent voor jezelf. Ze laat je handelen vanuit zelfrespect en waardigheid, zodat je gemakkelijk alles kunt doen wat nodig is.
De remedie helpt om weer energie op te bouwen na een periode van totale uitputting. Het brengt je weer in evenwicht en zet je met beide voeten op de grond, met een trots gevoel van onafhankelijkheid, vanuit een gevoel dat je op jezelf kunt vertrouwen. Ze herinnert je eraan dat er iets heel moois kan ontstaan na een lange, koude, emotionele winter. Een orchidee die voor een werkelijke transformatie zorgt.

De Lesser Butterfly Orchid heeft te maken met evenwicht en gelijkheid in het vrouwelijke en mannelijke, zowel in de innerlijke wereld als in de buitenwereld. In een omgeving met sterke mannelijke energie helpt ze om het vrouwelijke krachtiger te maken en andersom. Hierdoor ontstaat een respectvolle en harmonieuze sfeer die een verbinding maakt waardoor beide transformaties kunnen plaatsvinden.
Vanaf € 13,84
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4