© Bloesem Remedies Nederland
 © Bloesem Remedies Nederland
DNA Licht
Het DNA Licht is een combinatie van Ziels DNA, Zielerust en het Witte Bosvogeltje. Het is een enorm krachtige bloesemremedie uit de DNA serie en je kunt het zien als een vervolg van de kosmische terugreis naar de bron. Het DNA Licht overstijgt het persoonlijke en integreert je hoogste kwaliteit met de diepste kern van de aarde en laat jouw universele kwaliteiten naar buiten brengen. Je bent een boodschapper van het Licht en straalt dit ook uit. Jij brengt de Nieuwe Aarde in het hier en nu daar hoef je niets voor te doen, de frequentie van liefde integreer je vanzelf in je omgeving.
Het beste is wanneer je de remedie het DNA Licht wilt gaan gebruiken om eerst te beginnen met het innemen van de Nieuwe Aarde remedie - die de verbinding met de bron her-opent. Daarna de Ziels DNA remedie, die her-eniging met de bron tot stand brengt en vervolgens de DNA Licht remedie, die voor de integratie van het bronlicht zorgt. Door de serie in deze volgorde te doorlopen vindt her-innering en her-kenning van het licht van de bron in het innerlijke zelf plaats. Waarbij de werking van de DNA Licht remedie als een krachtige vuurtoren haar licht tot op celniveau, de diep verborgen onaangeroerde emoties beschijnt, wat ontlading, zuivering en heling geeft en waardoor het donker in het licht opgaat. Voor het begrijpen en accepteren van oude ervaringen en beproevingen. Om diepe onverwerkte thema’s, die te maken hebben met de angst rondom donker en licht, die nog niet zijn opgeschoond, los te laten, waarna de vuurtoren haar Licht in vertrouwen naar buiten kan laten schijnen. Kwetsbaar maar sterk. Gaan staan waar het nodig is en de moed hebben dat te doen wat een ander niet durft. De DNA Licht remedie zorgt voor een krachtige, energetische activatie van het hart, de ziel en het derde oog. Vergelijkbaar met de Leeuwenpoort, die ieder jaar op 8 augustus open gaat, waarbij de zon en Sirius zorgen voor een verhoogd kosmisch licht tussen de spirituele en fysieke dimensies. Er wordt door het DNA Licht nieuwe lichtinformatie en inspiratie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou, je hart en je ziel. Samen met deze remedies wordt de licht instroom vanuit de bron versterkt en wordt het krachtig verankerd in het innerlijk bewustzijn, het energetisch hart en moeder aarde.

Ervaring Mevr. H. W.
Ik vond het een bijzondere remedie om te gebruiken. Mijn fijngevoelige gaven zijn toegenomen de afgelopen tijd, en zeker tijdens de 4 weken dat ik DNA Licht heb gebruikt: Mijn helderziende vermogens nemen sterk toe. Ik begin te communiceren met planten. Het mooiste is dat ik relaxter ben dan ik ooit geweest ben. Wat er ook gebeurt, het komt goed. Vertrouwen in mijzelf en in het universum komt in lagen, de laag van diep vertrouwen die ik nu voel heb ik niet eerder gehad. Ik maak mij geen zorgen meer over machtshebbers die iets over mij te zeggen hebben, ik maak mij geen zorgen meer over geld. En ik laat mij gewoon zien zoals ik ben en ik vind gewoon de juiste woorden. Alsof het gewoon is, zonder een houding aan te nemen of een keuze te maken in welk deel van mijzelf ik laat zien.
€ 18,50
* Maximaal te bestellen aantal: 99