Lebensfreude, Joy of life © Bloesem Remedies Nederland
Lebensfreude, Joy of life © Bloesem Remedies Nederland
Nieuw
Waterstenen Joy of Life - Levensvreugde (Marco Schreier, Lapis Vitalis)
Waterstenen mengsel "Joy of life" - Levensvreugde in metalen geschenkdoos.

Slok na slok met de Lapis Vitalis waterstenen naar meer welzijn!
De speciaal geselecteerde ruwe edelstenen die gebruikt worden voor de waterstenen, zijn zorgvuldig gereinigd en getrommeld om scherpe splinters en randen te voorkomen.
Het hoogtepunt: je krijgt een echt robijnkristal met de waterstenen!

De kroon op elke edelsteenbalans en de ideale aanvulling op de edelsteen oliën is het juiste edelsteenwater. Verleng het heilzame effect van de behandeling in het dagelijks leven!

Het "Joy of Life" - levensvreugde watersteenmengsel bestaat uit Granaat, Robijn en Rozenkwarts.

Je ontvangt de edelstenen in een mooie metalen verkoopdoos. Het blik is zowel een zeer elegant cadeau als geschikt om de niet-gebruikte waterstenen in op te bergen. Elk blikje bevat minimaal 100 gram waterstenen en korte instructies voor het maken en gebruiken van het edelsteenwater om te drinken. De beknopte handleiding is geschreven in het Duits, Engels, Frans en Spaans.

In elk blikje met waterstenen zit een stukje stof met een rood edelsteen Balance-logo, omdat rood wordt geassocieerd met het thema levensvreugde in edelsteen Balance. Er kunnen bijvoorbeeld gedroogde waterstenen op de te bekrachtigen stof worden gelegd. De karaf of een glas met het edelsteenwater "Joy of Life" kan ook op de stof worden geplaatst. Bij het opbergen van de waterstenen in de geschenkverpakking voorkomt de stof dat de stenen tegen elkaar stoten wanneer ze bijvoorbeeld in een handtas of rugzak worden gedragen.

Artikelnummer(s):
  • 4034113034009 (Stuk)
€ 19,50
* Maximaal te bestellen aantal: 7