© Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura
AHA Exfoliërende gel Homeonatura
AHA EXFOLIERENDE GEL
De AHA-zuur exfoliërende gel, die veilig thuis kan worden gebruikt, ondersteunt de natuurlijke vernieuwing van uw huid door dode huidcellen te verwijderen. Dit wordt bereikt door de unieke combinatie van waardevolle actieve ingrediënten. Naast een zachte exfoliatie, verbeteren de in wateroplosbare AHA-zuren de regeneratie van de huid, waardoor uw huid niet alleen gladder en zachter aanvoelt, maar wat ook resulteert in een gelijkmatigere pigmentatie. Het gebruik van deze exfoliator wordt speciaal aanbevolen voor de droge, vochtarme, rijpe en gepigmenteerde huid. De toevoeging van Schüssler celzouten nr. 1 en nr. 11 maken de huid strakker en flexibeler en ondersteunen tegelijkertijd de huidregeneratieprocessen.

- met 5% melkzuur en 5% fruitzuurgehalte
- celzouten Nr. 1 - Calcium fluoratum en Nr. 11 - Silica
- ECOCERT gecertificeerde ingrediënten (zie INCI gemarkeerd met *)
- natuurlijke formule
- niet getest op dieren (zelfs niet op het niveau van ingrediënten)
- veganistisch

Voeg onze unieke exfoliator toe aan je gezichtsverzorgingsroutine, zodat je huid zijn hydratatie, gezonde glans, zachtheid en egale kleur terugkrijgt. Dankzij AHA-zuren en de Schüssler celzouten verandert uw droge, vochtarme huid in een levendige huid. Dankzij het huidvernieuwende effect en stimulatie van de natuurlijke collageenproductie regenereren de huidcellen sneller, waardoor het verlies van de elasticiteit en stevigheid van de huid worden hersteld. Het regelmatige gebruik van de AHA-zuur exfoliator draagt er ook toe bij dat de waardevolle actieve ingrediënten in de cosmeticaproducten van Homeonatura te absorberen, waardoor ze in de diepere huidlagen kunnen doordringen en effectiever kunnen werken.

BELANGRIJKSTE ACTIEVE INGREDIENTEN VAN DE AHA EXFOLIATING GEL:
Ze bestrijden effectief het ongemak dat gepaard gaat met een droge, vochtarme huid en gaan de tekenen van veroudering tegen. Dankzij hun huid verjongende en pigmentvlekken vervagende eigenschappen, verminderen ze huidverkleuringen en littekens achtergelaten door lichte verwondingen en acne. Ze bevorderen de huidregeneratie en stimuleren de natuurlijke collageenproductie, waardoor de huid na gebruik zachter en strakker wordt en de teint frisser en egaler.

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE AHA EXFOLIATING GEL
Als je nog nooit een exfoliant hebt gebruikt, begin dan met het aanbrengen van de exfoliator op je gereinigde, droge huid 1-2 keer per week als onderdeel van je avondverzorging, verdeel het gelijkmatig en masseer het daarna zachtjes in je huid, laat het 10 minuten intrekken. Spoel daarna af met lauw water en ga verder met de huidverzorging zoals gewoonlijk: gebruik gezichtsspray, daarna gezichtsolie, gezichtsserum of het elixer en een crème die geschikt is voor je huidtype.

INCI/ingrediënten:
Aqua, melkzuur, pentyleenglycol*, glycerine, betaïne**, citroenzuur, glycolzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, Pyrus Malus (appel) fruitextract, Vitis Vinifera (druiven) bladextract, Vaccinium Myrtillus blad Extract, Citrus limon Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Suikerriet) Extract, Xylitylglucoside**, Anhydroxylitol**, Xylitol**, Xanthaangom**, Panthenol, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Polyglyceryl-4 Capraat, Polyglyceryl-4 Cocoaat, Polyglyceryl -6 Ricinoleaat, Natriumhydroxide, Citrus Limon Fruit Oil, Calcium Fluoride, Silica.

*Plantaardige grondstof geaccepteerd door COSMOS.
** ECOCERT gecertificeerde grondstof.
€ 15,90