Jungbrunnen, Fountain of youth © Bloesem Remedies Nederland
Jungbrunnen, Fountain of youth © Bloesem Remedies Nederland
Waterstenen Fountain of Youth- Fontein van de jeugd (Marco Schreier, Lapis Vitalis)
Waterstenen mengsel "Fountain of Youth" in metalen geschenkdoos.
Slok na slok met de Lapis Vitalis waterstenen naar meer welzijn!
De speciaal geselecteerde ruwe edelstenen die gebruikt worden voor de waterstenen, zijn zorgvuldig gereinigd en getrommeld om scherpe splinters en randen te voorkomen.
Het hoogtepunt van het watersteenmengsel "Fountain of Youth": naast de getrommelde ruwe stenen krijg je ook een Fluoriet-octaëder!

De kroon op elke edelsteenbalans en de ideale aanvulling op de edelsteen oliën is het juiste edelsteenwater. Verleng het heilzame effect van de behandeling in het dagelijks leven!

Het watersteenmengsel "Fontein van de Jeugd" bestaat uit Fluoriet, Chrysopraas en Peridoot.

Je ontvangt de edelstenen in een mooie metalen verkoopdoos. Het blik is zowel een zeer elegant cadeau als geschikt om de niet-gebruikte waterstenen in op te bergen. Elk blikje bevat minimaal 100 gram waterstenen en korte instructies voor het maken en gebruiken van het edelsteenwater om te drinken. De beknopte handleiding is geschreven in het Duits, Engels, Frans en Spaans.

In elk blikje waterstenen zit een stuk stof met een paars edelsteen Balance-logo, omdat paars wordt geassocieerd met het thema van de fontein van de jeugd in edelsteen Balance. Er kunnen bijvoorbeeld gedroogde waterstenen op de te bekrachtigen stof worden gelegd. De karaf of een glas met het edelsteenwater "Fountain of Youth" kan ook op de stof worden geplaatst. Bij het opbergen van de waterstenen in de geschenkverpakking voorkomt de stof dat de stenen tegen elkaar stoten wanneer ze bijvoorbeeld in een handtas of rugzak worden gedragen.

Artikelnummer(s):
  • 4034113033996 (Per stuk)
€ 28,10
* Maximaal te bestellen aantal: 9
* Maximaal te bestellen aantal: 9