© Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura
Nieuw
Face mist met niacinamide Schüssler
Natuurlijke face mist met niacinamide, ook bekend als vitamine B₃, matterende ACNILYS®-formule en Schüssler celzout nr. 9 (Natrium phosphoricum). De unieke formule ondersteunt verbetering van de hydratatie, kalmering van de huid, herstel van de pH-balans en vermindering van overmatige talgproductie. Speciaal aanbevolen voor de gecombineerde, vette en acne-gevoelige huid. Gebruik het 's ochtends en 's avonds na het reinigen om de huid voor te bereiden op het opnemen van extra actieve ingrediënten.

- Natuurlijke samenstelling.
- Met Schüssler celzout nr. 9 (Natrium phosphoricum).
- Met niacinamide.
- Met ACNILYS®-formule (plantaardige propaandiol & Rhodomyrtus Tomentosa-fruitextract).
- ECOCERT-gecertificeerde ingrediënten.
- Bevatten geen petroleumbijproducten en parabenen.
- Diervriendelijke ingrediënten.

De belangrijkste ingrediënten:
Schüssler celzout nr. 9 (Natrium phosphoricum): speelt een rol bij het voorkomen van een verhoogde zuurgraad in het lichaam. Als de zuur-basebalans van ons lichaam verstoord is, worden we depressief en uitgeput terwijl onze huid last heeft van acne en mee-eters en vettig of ruw wordt. Natrium phosphoricum kan helpen bij het bestrijden van acne en mee-eters veroorzaakt door overmatige talg door het herstel van de gezonde balans van de talgproductie te ondersteunen.
Niacinamide: een vorm van in water oplosbare vitamine B₃ die op verschillende manieren gunstig is voor de huid: het stimuleert de natuurlijke collageenproductie en helpt zo rimpels te bestrijden. Het wordt aanbevolen voor de vette en gecombineerde huid omdat het overmatige talgproductie helpt verminderen. Het staat ook bekend om zijn irritatie verminderende eigenschappen die de acne-gevoelige huid effectief ondersteunt.
ACNILYS®-formule: onze speciale formule die de kwaliteiten van plantaardig propaandiol en Rhodomyrtus Tomentosa-fruitextract combineert om de ontstoken, vette en acne-gevoelige huid te verzorgen. Deze speciale formule helpt de overmatige talgproductie van de huid te verminderen, de poriën te vernauwen, ontstekingen te kalmeren en verdere puistjes te voorkomen, terwijl ze ondersteuning biedt aan de huidelasticiteit en hydratatie. Aanbevolen voor de behandeling van een vette, gecombineerde en gevoelige huid.
Plantaardige propaandiol: heeft vochtinbrengende en elasticiteitsverbeterende kwaliteiten, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt. Wat het onderscheidt van andere soorten glycolen, is dat propaandiol geen bijproduct van aardolie is, maar volledig is afgeleid van planten, waardoor het een natuurlijk, ECOCERT-gecertificeerd ingrediënt is.
Rhodomyrtus Tomentosa-fruitextract: ondersteunt het herstel van de balans van de talgproductie in de huid, waardoor glans en roodheid wordt verminderd, helpt bij het bestrijden van huidirritatie, het verkleinen van grote poriën en het kalmeren van de huid.

De face mist met niacinamide wordt aanbevolen bij:
- Een vette huid om glans te verminderen.
- Een gemengde huid (vette huid in de T-zone, droge of normale huid op de andere delen van het gezicht).
- Een acne-gevoelige huid met grote poriën en ontstekingen.
- Verbetering en egalisering van de huid textuur.
- Aanvulling op de huidverzorgingsroutine in de ochtend en avond.

Tip: Deze multifunctionele face mist het helpt de huid te verfrissen, hydrateren en verstevigen en herstelt zo ook de pH-balans van de huid om extra actieve ingrediënten te kunnen opnemen. Gebruik het in de ochtend of avond: na het reinigen van je huid, wacht 1-2 minuten om face mist te kunnen absorberen en ga verder met de volgende stap in je huidverzorgingsritueel: breng je dag- of nachtcrème aan zoals gewoonlijk.

De perfecte match: begin je huidverzorgingsritueel met een reiniging. Spray de face mist op het gezicht, wacht 1-2 minuten om het te kunnen laten absorberen en breng ons matterende gezichtsserum aan. Gebruik voor de laatste stap onze Schüssler crème No.8 voor een diepe hydratatie of Schüssler crème No.9 voor de vette en acne-gevoelige huid.

Ingrediënten (INCI):
Aqua, Pentylene Glycol*, Niacinamide, Betaine*, Propanediol, Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Allantoin, Lactic Acid, Parfum**, Sodium Phosphate.
* ECOCERT/COSMOS gecertifeerde ingrediënten.
** De geur bevat geen sensibiliserende concentraties van allergenen die worden vermeld in de verordening 1223/2009/EK III/67-9.
€ 15,90