© Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura
Age protection Skin Perfect Elixer met hyaluronzuur Homeonatura
Het Schüssler Skin Perfect Elixer met zijn unieke formule biedt effectieve en gerichte anti-aging huidverzorging in het comfort van uw huis, zonder injecties. In tegenstelling tot de vertrouwde Skin Perfect Elixer bevat deze Limited Summer Edition hyaluronzuur om je huid gehydrateerd en jeugdig te houden. Deze speciale editie is ook verrijkt met Schüssler celzouten om de huid op weefselniveau strakker te maken.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN
Hyaluronzuur: Hyaluronzuur is een belangrijke bouwsteen die van nature in ons lichaam voorkomt en zijn belangrijkste rol is het binden en vasthouden van water. Het is een populair ingrediënt en wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten. Hydratatie is essentieel voor de gezondheid van de huid, of uw huidtype nu vettig of volwassen is. Een van de voordelen die dit ingrediënt zo populair maken, is dat het de huid hydrateert zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt.

Hyaluronzuur is ook een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt. Het helpt irritatie te verminderen, ondersteunt het afweermechanisme van de huid en regenereert het tegelijkertijd. Het vult kleinere rimpels op, verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit van de huid.

Argirelox: sterk peptidecomplex dat helpt de huid glad te maken door spiercontractie te verminderen.

EPS Seafill®: geproduceerd door mariene plankton, zijn klinisch bewezen collageen- en elastineproductie-effecten dragen bij aan snelle en zichtbare anti-rimpeleffecten.

DE GEWELDIGE SCHUSSLER CELZOUTEN
Het Skin Perfect Elixer bevat Schüssler celzouten Nr. 1 - Calcium Fluoratum en Nr. 11 -Silicea, een combinatie ook wel bekend als "The Beauty Salts". Calcium Fluoratum is verantwoordelijk voor de flexibiliteit van bindweefsel en kraakbeen. Silicea helpt bij het bestrijden van voortijdige gezichtsrimpels, kraaienpootjes, en diep ingebedde rimpels op het voorhoofd. Zijn belangrijkste rol is het vormgeven van de structuur van bindweefsel en kraakbeen, maar het speelt ook een belangrijke rol bij het opbouwen van botstructuur. Bij een tekort verliest de huid haar strakheid, er verschijnen meer rimpels en de flexibiliteit van de bloedvaten verslechtert

ONZE SKIN PERFECT ELIXER WORDT AANBEVOLEN VOOR:
- degenen die op zoek zijn naar een uniek huid verstrakkend, hydraterend elixer
- voor de anti-verouderingsbehandeling van de rijpere huid
- voor gerichte vermindering van rimpels voor het verzachten van diepere rimpels
- voor diegenen die op zoek zijn naar een effectief anti-aging huidverzorgingsproduct
- voor diegenen die huidoperaties en injectiebehandelingen willen vervangen door 100% natuurlijke ingrediënten, je kunt het 2-3 keer per week gebruiken om verbluffende resultaten te bereiken. Breng 2-3 druppels aan (of meer in het geval van diepere rimpels) op het gezicht en masseer zachtjes in de huid.

Combineer het met onze Age Protection Dag- of Nachtcrème voor het beste resultaat. Gebruik het na het reinigen van de huid, vlak voordat u een hydraterende crème aanbrengt.

DE PERFECTE MATCH: Gebruik de Skin Perfect Elixer met ons Anti-Aging Lifting Mask voor het beste resultaat.

Ingrediënten: water, betaïne*, glycerine, cellulosegom*, extract van Alteromonas-ferment, fenethylalcohol, natriumhyaluronaat**, glycerylcaprylaat, palmitoyltripeptide-5, acetylhexapeptide-8, pentapeptide-18, citroenzuur, caprylylglycol, calciumfluoride, Silicium.

* COSMOS / ECOCERT gecertificeerd ingrediënt
** Laagmoleculair en hoogmoleculair hyaluronzuur
€ 39,80
* Maximaal te bestellen aantal: 9
* Maximaal te bestellen aantal: 9