Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


ZEE-REMEDIES KIT 2

CHITON (schelpdier) Mopalia muscosa - voor zachtheid die er toe dient om blokkades en spanning open te breken en op te lossen.

CORAL (koraal) Pocillopora meandrina - voor het samenleven met anderen; respect voor jezelf en anderen.

DIATOMS (kiezelwier- eencellige wier) Amphipleura pellucida - herschikken van het cellulaire geheugen; het licht binnen laten.

DOLPHIN (dolfijn) Stenella longirostris - waardering voor "alles wat is"; speels, luchthartig, communicatie tussen levensvormen.

HERMIT CRAB (heremietkreeft) Pagurus granosimanus - het vermogen om te genieten van "alleen zijn"; tevredenheid en gevoeligheid.

RAINBOW KELP ( kelp) Iridaea cordata - op een lijn brengen van de voorste en de achterste hersenen, d.w.z. reactievermogen en gevoeligheid; alchemistische transformatie.

SEA HORSE (zeepaardje) Hippocampus - geeft energie aan de ruggegraat en het centrale zenuwstelsel; geeft toegang tot de "wilde" binnenin ons.

SEA LETTUCE (zeesla)Ulva lactuca - de schaduw omarmen en genezen; voor de verspreiding en verwijdering van vergiften.

SEA TURTLE (zeeschildpad) Chelonia mydas - voor volharding, bevalligheid, betrokkenheid.

SPONGE (spons) Myxilla incrustans - alles ontvouwt zich op een perfecte manier, er overkomt me niets zonder mijn toestemming.

"STAGHORN" ALGAE (“hertshoorn” wier) Lessoniopsis littoralis - zich handhaven (zijn zelfgevoel behouden) temidden van drukte en verwarring; toegang tot een hoger bewustzijn.

WHALE (walvis) Globicephala macrocephalus - versterkt het vermogen om te communiceren door middel van vibratie en geluid; uitbreiding van het menselijk bewustzijn; het vermogen in contact te treden met de behoeders van vastgelegde informatie.


© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions