Er is een plekje vrijgekomen in de dagopleiding Bloesemtherapie!
Deze 10-daagse opleiding start op 16 maart 2019.
De opleiding staat niet meer in de workshopfolder vermeld, omdat deze al langere tijd vol zat. Onverwacht is er dus toch nog een plaats beschikbaar gekomen.
Wanneer u interesse heeft om deel te nemen, laat het dan even weten via info@bloesemremedies.com zodat we u alle informatie kunnen toesturen.
Het gaat maar om één plekje, dus reageer snel. Vol = vol.

En verder zijn er nog plaatsen vrij voor de populaire Basiscursus Gezichtsdiagnose Schüssler Celzouten en de Therapeutenopleiding Celzouten. Deze opleidingen vindt u gewoon in de workshopfolder.

Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

Bloesem Remedies Nederland

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


ZEE-REMEDIES KIT 2

CHITON (schelpdier) Mopalia muscosa - voor zachtheid die er toe dient om blokkades en spanning open te breken en op te lossen.

CORAL (koraal) Pocillopora meandrina - voor het samenleven met anderen; respect voor jezelf en anderen.

DIATOMS (kiezelwier- eencellige wier) Amphipleura pellucida - herschikken van het cellulaire geheugen; het licht binnen laten.

DOLPHIN (dolfijn) Stenella longirostris - waardering voor "alles wat is"; speels, luchthartig, communicatie tussen levensvormen.

HERMIT CRAB (heremietkreeft) Pagurus granosimanus - het vermogen om te genieten van "alleen zijn"; tevredenheid en gevoeligheid.

RAINBOW KELP ( kelp) Iridaea cordata - op een lijn brengen van de voorste en de achterste hersenen, d.w.z. reactievermogen en gevoeligheid; alchemistische transformatie.

SEA HORSE (zeepaardje) Hippocampus - geeft energie aan de ruggegraat en het centrale zenuwstelsel; geeft toegang tot de "wilde" binnenin ons.

SEA LETTUCE (zeesla)Ulva lactuca - de schaduw omarmen en genezen; voor de verspreiding en verwijdering van vergiften.

SEA TURTLE (zeeschildpad) Chelonia mydas - voor volharding, bevalligheid, betrokkenheid.

SPONGE (spons) Myxilla incrustans - alles ontvouwt zich op een perfecte manier, er overkomt me niets zonder mijn toestemming.

"STAGHORN" ALGAE (“hertshoorn” wier) Lessoniopsis littoralis - zich handhaven (zijn zelfgevoel behouden) temidden van drukte en verwarring; toegang tot een hoger bewustzijn.

WHALE (walvis) Globicephala macrocephalus - versterkt het vermogen om te communiceren door middel van vibratie en geluid; uitbreiding van het menselijk bewustzijn; het vermogen in contact te treden met de behoeders van vastgelegde informatie.


© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions