Door de aanhoudende Brexit perikelen blijft het onzeker wat er straks gaat gebeuren met de prijzen van producten afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. 

Daarom nu de Healing Herbs set van 10 ml en de Healing Herbs set van 30 ml in de aanbieding met een zeer aantrekkelijke korting! 

Profiteer er nu nog van!

 

WINKEL DE 3 VROUWEN IS 27 APRIL A.S. GESLOTEN I.V.M. KONINGSDAG!

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


ZEE-REMEDIES KIT 2

CHITON (schelpdier) Mopalia muscosa - voor zachtheid die er toe dient om blokkades en spanning open te breken en op te lossen.

CORAL (koraal) Pocillopora meandrina - voor het samenleven met anderen; respect voor jezelf en anderen.

DIATOMS (kiezelwier- eencellige wier) Amphipleura pellucida - herschikken van het cellulaire geheugen; het licht binnen laten.

DOLPHIN (dolfijn) Stenella longirostris - waardering voor "alles wat is"; speels, luchthartig, communicatie tussen levensvormen.

HERMIT CRAB (heremietkreeft) Pagurus granosimanus - het vermogen om te genieten van "alleen zijn"; tevredenheid en gevoeligheid.

RAINBOW KELP ( kelp) Iridaea cordata - op een lijn brengen van de voorste en de achterste hersenen, d.w.z. reactievermogen en gevoeligheid; alchemistische transformatie.

SEA HORSE (zeepaardje) Hippocampus - geeft energie aan de ruggegraat en het centrale zenuwstelsel; geeft toegang tot de "wilde" binnenin ons.

SEA LETTUCE (zeesla)Ulva lactuca - de schaduw omarmen en genezen; voor de verspreiding en verwijdering van vergiften.

SEA TURTLE (zeeschildpad) Chelonia mydas - voor volharding, bevalligheid, betrokkenheid.

SPONGE (spons) Myxilla incrustans - alles ontvouwt zich op een perfecte manier, er overkomt me niets zonder mijn toestemming.

"STAGHORN" ALGAE (“hertshoorn” wier) Lessoniopsis littoralis - zich handhaven (zijn zelfgevoel behouden) temidden van drukte en verwarring; toegang tot een hoger bewustzijn.

WHALE (walvis) Globicephala macrocephalus - versterkt het vermogen om te communiceren door middel van vibratie en geluid; uitbreiding van het menselijk bewustzijn; het vermogen in contact te treden met de behoeders van vastgelegde informatie.


© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions