Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


ZEE-REMEDIES KIT 2

CHITON (schelpdier) Mopalia muscosa - voor zachtheid die er toe dient om blokkades en spanning open te breken en op te lossen.

CORAL (koraal) Pocillopora meandrina - voor het samenleven met anderen; respect voor jezelf en anderen.

DIATOMS (kiezelwier- eencellige wier) Amphipleura pellucida - herschikken van het cellulaire geheugen; het licht binnen laten.

DOLPHIN (dolfijn) Stenella longirostris - waardering voor "alles wat is"; speels, luchthartig, communicatie tussen levensvormen.

HERMIT CRAB (heremietkreeft) Pagurus granosimanus - het vermogen om te genieten van "alleen zijn"; tevredenheid en gevoeligheid.

RAINBOW KELP ( kelp) Iridaea cordata - op een lijn brengen van de voorste en de achterste hersenen, d.w.z. reactievermogen en gevoeligheid; alchemistische transformatie.

SEA HORSE (zeepaardje) Hippocampus - geeft energie aan de ruggegraat en het centrale zenuwstelsel; geeft toegang tot de "wilde" binnenin ons.

SEA LETTUCE (zeesla)Ulva lactuca - de schaduw omarmen en genezen; voor de verspreiding en verwijdering van vergiften.

SEA TURTLE (zeeschildpad) Chelonia mydas - voor volharding, bevalligheid, betrokkenheid.

SPONGE (spons) Myxilla incrustans - alles ontvouwt zich op een perfecte manier, er overkomt me niets zonder mijn toestemming.

"STAGHORN" ALGAE (“hertshoorn” wier) Lessoniopsis littoralis - zich handhaven (zijn zelfgevoel behouden) temidden van drukte en verwarring; toegang tot een hoger bewustzijn.

WHALE (walvis) Globicephala macrocephalus - versterkt het vermogen om te communiceren door middel van vibratie en geluid; uitbreiding van het menselijk bewustzijn; het vermogen in contact te treden met de behoeders van vastgelegde informatie.


© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions