Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals
Aanbieding
Biologische lichaamsolie: harmony Botanicals
Biologische lichaamsolie: harmony
Een verzorgende en herstellende biologische lichaamsolie.

Productkwaliteiten:
• Voedend, diep verzorgend en revitaliserend voor de droge en rijpere huid.
• Omhult het lichaam met een delicate bloemengeur.
• Troostend en verzorgend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Voor een optimale opname onmiddellijk na het baden of douchen aanbrengen.
Wanneer te gebruiken: Dagelijks.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen, speciaal voor de droge huid.
Bevat: 100% biologische oliën, plus natuurlijke vitamine E.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische jojoba olie: Jojoba bootst het natuurlijke olie-/talggehalte van de huid na. Het dringt diep door en verzorgt de huid door deze te voorzien van essentiële vetzuren. Jojoba heeft uitstekende huidverzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
Biologische abrikozenpitolie: Heeft uitstekende huidverzachtende en hydraterende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypen, het is rijk aan vetzuren en aan vitamine A en E, die de huid kalmeren, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en die de tekenen van veroudering helpen vertragen.
Biologische zonnebloemolie: Is een lichte en gemakkelijk opneembare olie. Het is rijk aan vetzuren en vitamine A, B, D en E, die helpen de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Biologische essentiële wilde rozen olie: Natuurlijk verzachtend, verbetert de huidskleur en ondersteunt bij littekens – doet wonderen voor een droge en rijpere huid.
Biologische geranium: heeft huidregeneratieve eigenschappen die de droge en vochtarme huid ten goede komen, terwijl de huid soepel, gekalmeerd en in balans blijft.
Biologische essentiële lavendel olie: al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn krachtige anti-septische eigenschappen, helpt ontstekingen van de huid te kalmeren en herstellen. Helpt littekens te voorkomen en ondersteunt bij acne en eczeem.
Biologische essentiële palmarosa olie: heeft zuiverende eigenschappen om talg- en vochtgehalte in evenwicht te brengen. Het stimuleert de celregeneratie, waardoor het ontstaan van rimpels en een verouderende huid wordt tegengegaan.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot kernel) oil*, , simmondsia chinensis seed oil*, rosa centifloia (rose) flower oil*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, cymbopogon martinii flower oil*, cananga odorata flower oil*, tocopherol**. Naturalconstituentsofessentialoils:Geraniol, citronellol, linalool, limonene, citral, farnesol, benzyl benzoate, benzyl salicylate. (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • try me pipetflesje (10 ml)
Vanaf 
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99
* Maximaal te bestellen aantal: 99