Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals
Zero Waste
Biologische lichaamsolie: indulgence Botanicals
Biologische lichaamsolie: indulgence
Een exotische en sensuele biologische lichaamsolie.

Productkwaliteiten:
• Bevordert een gezonde, stralende huid.
• Omhult het lichaam met een exotische geur.
• Verbetert de stemming en verlicht bij stress.

Gebruiksaanwijzing: Voor een optimale opname onmiddellijk na het baden of douchen aanbrengen.
Wanneer te gebruiken: Dagelijks.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen, speciaal voor de droge huid.
Bevat: 100% biologische oliën, plus natuurlijke vitamine E.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische jojoba olie: Jojoba bootst het natuurlijke olie-/talggehalte van de huid na. Het dringt diep door en verzorgt de huid door deze te voorzien van essentiële vetzuren. Jojoba heeft uitstekende huidverzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
Biologische abrikozenpitolie: Heeft uitstekende huidverzachtende en hydraterende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypen, het is rijk aan vetzuren en aan vitamine A en E, die de huid kalmeren, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en die de tekenen van veroudering helpen vertragen.
Biologische zonnebloemolie: Is een lichte en gemakkelijk opneembare olie. Het is rijk aan vetzuren en vitamine A, B, D en E, die helpen de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Biologische essentiële neroli olie: heeft een heerlijk verfrissende bloemengeur die geest en ziel verfrist. Het ondersteunt de elasticiteit van de huid en gaat daarmee huidveroudering tegen.
Biologische essentiële patchouli olie: heeft antiseptische eigenschappen die helpen bij de behandeling van acne en een vette huid. Op emotioneel niveau helpt patchouli bij stress en angst.
Biologische essentiële olie van zoete sinaasappel: helpt bij de afvoer van afvalstoffen en is ideaal voor het revitaliseren van een doffe en belaste huid. Heeft een energieke en opbeurende werking en helpt bij het verlichten van stress.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil*, pogostemon cablin oil (patchouli ) oil*, cananga odorata flower oil*, citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil*, tocopherol**. Natural constituents of essential oils: Citral, linalool, limonene, benzyl benzoate, benzyl salicylate, geraniol, farnesol. (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • try me pipetflesje (10 ml)
Vanaf € 91,98
*
*
*
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1