Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals
Zero Waste
Biologische lichaamsolie: muscle ease Botanicals
Biologische lichaamsolie: muscle ease
Een verwarmende en verlichtende biologische lichaamsolie.

Productkwaliteiten:
• Helpt pijnlijke spieren te verlichten en pijnlijke gewrichten te verzachten.
• Weldadig voor mensen met artritis en andere chronische pijnklachten.
• Aardend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Voor een optimale opname onmiddellijk na het baden of douchen aanbrengen op de spieren en gewrichten om pijn en stijfheid te verlichten.
Wanneer te gebruiken: Dagelijks.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen, speciaal voor de droge huid.
Bevat: 100% biologische oliën, plus natuurlijke vitamine E.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische jojoba olie: Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na. Het dringt diep door en verzorgt de huid door deze te voorzien van essentiële vetzuren. Jojoba heeft uitstekende huidverzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
Biologische abrikozenpitolie: Heeft uitstekende huidverzachtende en hydraterende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypen, het is rijk aan vetzuren en aan vitamine A en E, die de huid kalmeren, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en die de tekenen van veroudering helpen vertragen.
Biologische zonnebloemolie: Is een lichte en gemakkelijk opneembare olie. Het is rijk aan vetzuren en vitamine A, B, D en E, die helpen de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Biologische essentiële wierook olie: Een van de meest krachtige oliën voor de behandeling van de ouder wordende huid en het verbeteren van de huidskleur. Het verlicht ook enorm bij stress.
Etherische olie van zwarte peper: Heeft een verwarmend effect, dat helpt de bloedcirculatie te verbeteren en verlichting te geven bij artritis en reumatische pijn.
Biologische geranium: heeft huidregeneratieve eigenschappen die de droge en vochtarme huid ten goede komen, terwijl de huid soepel, gekalmeerd en in balans blijft.
Biologische essentiële gember olie: Ondersteunt de afvoer van afvalstoffen en is verkwikkend om zo de huid te versterken en een stralende huid te bevorderen.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, boswellia neglecta (frankincense) oil*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, piper nigrum (black pepper) fruit oil*, cedrus atlantica bark oil*, zingiber officinale (ginger) root oil*, tocopherol**. Natural constituents of essential oils: Linalool, limonene, citronellol, geraniol, citral, (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • try me pipetflesje (10 ml)
Vanaf 
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1