Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals
Zero Waste
Revitalizing sugar body polish Botanicals
Revitalizing sugar body polish
Een natuurlijke verkwikkende bodyscrub op suikerbasis.

Productkwaliteiten:
• Verwijdert dode huidcellen.
• Ondersteunt de huidverbetering bij de zichtbaarheid van cellulitis.
• Verbetert de teint en de textuur van de huid.
• Verlevendigt de huid, waardoor deze zacht, verfrist en gehydrateerd aanvoelt.
• Opwekkend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Neem een theelepel polish en meng dit met een beetje warm water tussen je handen. Breng de polish aan op de droge huid en verdeel gelijkmatig over het hele lichaam. Wrijf krachtig over het lichaam en de probleemzone waarna je het afspoelt onder de douche of in bad. Voorzichtig: Pas op dat je niet uitglijdt als je in bad of onder de douche staat!
Wanneer te gebruiken: Wekelijks.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 82% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Ruwe rietsuiker: is een natuurlijke bron van glycolzuur (een alfa hydroxyl zuur), dat de huid binnendringt om dode huidcellen te verwijderen en een snellere celregeneratie te bevorderen voor een frissere, jonger uitziende huid.
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, die na gebruik merkbaar zachter en voller zal aanvoelen.
Biologische essentiële mandarijn olie: werkt als een tonic om de huid in balans te brengen. Ondersteunt bij een vette huid en acne.
Biologische essentiële lemongrass olie: heeft krachtige antiseptische en verstevigende eigenschappen die de huid helpen te zuiveren en te versterken, terwijl de geur de zintuigen stimuleert met zijn opwekkende aroma.
Biologische essentiële gember olie: Bevordert de afvoer van afvalstoffen en verkwikkend om de huid te versterken en een stralende huid te bevorderen.
Ingrediënten / INCI lijst: Sucrose (cane sugar)*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, ricinus communis (castor) seed oil*, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, decyl glucoside, sodium chloride, zea mays seed flour*, tocopherol, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*, cymbopogon flexuosus oil*, Zingeber officinale (ginger) root oil*. Natural constituents: citral, geraniol, linalool, limonene. (*Certified organic)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf 
*
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99
* Maximaal te bestellen aantal: 99