Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
30 gr © Botanicals
30 gr © Botanicals60 gr © Botanicals © Botanicals
Foot rescue balm Botanicals
Foot rescue balm
Een genezende en herstellende natuurlijke voetenbalsem.

Productkwaliteiten:
• Verzacht de harde en droge huid.
• Verzorgt en kalmeert overbelaste voeten.
• Van nature antibacterieel.
• Opwekkend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op elke voet en masseer in totdat de balsem is geabsorbeerd. Voor een optimale werking aanbrengen voor het slapengaan. (Let op als je hierbij blijft staan, door de balsem kunnen je voeten glad worden.)
Wanneer te gebruiken: Dagelijks of minstens 2 keer per week.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen, speciaal voor de droge huid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 89% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische jojoba olie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te verzorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Biologische abrikozenpitolie: rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen die de huid kalmeren, verzachten en hydrateren, en helpen de tekenen van veroudering te vertragen. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en brengt verlichting bij een droge, gevoelige en voortijdig verouderende huid.
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, die na gebruik merkbaar zachter en voller zal aanvoelen.
Organische essentiële kruizemunt olie: rijk aan antiseptische eigenschappen en ondersteunt een snelle genezing van de huid.
Biologische essentiële teatree olie: antiseptisch, geurverdrijvend en schimmelwerend - uitstekend geschikt voor de meest voorkomende huidaandoeningen.
Biologische wilde munt: kalmeert en verzacht een jeukende of ontstoken huid, waardoor de huid verfrist aanvoelt.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, simmondsiachinensis (jojoba) seed oil*, prunusarmeniaca (apricot) kerneloil*, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, glycerine**, tocopherol, mentha piperita (peppermint) oil*, mentha spicata (spearmint) leaf oil*, melaleuca alternifolia (tea tree), leaf oil*, zea mays seed flour*. Natural constituents: Limonene, linalool. (*Certified organic. **Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • Proefpotje (5 gram)
Vanaf € 4,45
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1