Terug naar het overzicht
Lichaamsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals
Aanbieding
Deep peace mineral soak Botanicals
Deep peace mineral soak
Een kalmerend en ontspannend badzout.

Productkwaliteiten:
• Herstellend en verzachtend voor de huid.
• Ontspant en herstelt bij vermoeide en pijnlijke spieren.
• Helpt een tekort aan mineralen aan te vullen.
• Kalmerend en ontspannend voor de zintuigen.

Gebruiksaanwijzing: Strooi een volle schep in uw bad, laat het mengen en geniet gedurende 15 tot 20 minuten van het bad.
Wanneer te gebruiken: Wekelijks.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Alle huidtypen.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, verrijkt met biologische essentiële oliën.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Himalayazout: Bevat 84 essentiële mineralen die een tekort aan mineralen in het lichaam helpen aan te vullen. Kalmeert spieren en verzacht de huid.
Dode zeezout: Bekend om zijn krachtige helende eigenschappen. Dode zeezout helpt om dode huidcellen te verwijderen, verstopte poriën te openen, afvalstoffen af te voeren en te huid versterken.
Biologische essentiële van sandelhout olie: een heerlijke, zoete, houtachtige geur die geschikt is voor de droge, vochtarme en gevoelige huid. Sandelhout is zeer aardend en ondersteunt de concentratie.
Biologische essentiële olie van zoete sinaasappel: helpt afvalstoffen af te voeren en is ideaal voor het revitaliseren van een doffe en belaste huid. Heeft een energieke en opbeurende werking en helpt bij het verlichten van stress.
Biologische essentiële lavendel olie: kalmerend en verzachtend. Wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn krachtige antiseptische eigenschappen, helpt ontstekingen van de huid te kalmeren en herstellen. Helpt littekens te voorkomen en ondersteunt bij acne en eczeem.
Ingrediënten / INCI lijst: Sodium chloride (Himalayan Salt)**, maris sal (Dead Sea) salt**, magnesium Sulphate**, lavendula angustifolia (lavender) flower oil*, pelargonium graveolens flower oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, origanum majorana leaf oil*, santalum spicatum oil*, tocopherol (natural vitamin E). Natural constituents: geraniol, limonene, linalool, citronellol. (*Certified organic. **Natural.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf 
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1