Terug naar het overzicht
Zonbescherming / anti-insectenspray
Zonnebrandcrème/lotion bio goji bessen en granaatappel SPF30 Eco Cosmetics
- Er staat zonnelotion op de verpakking, maar wij vinden het toch echt een crème (smeert wel erg makkelijk en geen witte waas!).
- 100% minerale waterproof zonnebrandcrème factor (SPF) 30 met biologische ingrediënten.
- Vrij van synthetische filters zoals oxybenzone en vrij van synthetische kleur, geur en conserveringsmiddelen.
- 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en vegan.
- Zonder parabenen, PEG's, SLS, aardolieproducten, paraffine en siliconen.
- Zonder nanotechnologie, dierproefvrij en zonder genetische gemanipuleerde organismen.
- Goji bessen en granaatappel voor een optimale hydratatie.
- Verzorgend met jojoba-olie, sheabutter, duindoornolie en olijfolie.

Ingrediënten bio zonnebrandcrème SPF30
INCI:Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua, Glycine Soja Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Olea Europaea Leaf Extract*, Punica Granatum Extract*, Pongamia Glabra Seed Oil*, Glyceryl Oleate, Tricaprylin, Canola Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Oryza Sativa Bran Oil, Hippophae Rhamnoides Oil*, Macadamia Ternifolia Oil, Rosa Moschata Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Simmondsia Chinensis Oil*, Tocopherol, Bisabolol, Lecithin, Glycyrrhiza glabra Extract, Mica, Magnesium Sulfate, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Alumina (Corundum), Dipotassium Glycyrrhizate, Parfum (natural oils), Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol

* Biologische landbouw
100 % van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
97,9 % van de plantaardige ingrediënten komt uit biologische landbouw
28,4 % van alle ingrediënten komt uit biologische landbouw
Eco Cosmetics zonnecrème SPF30 met granaatappel en goji bessen


Veilige natuurlijke zonnebrandcrème SPF30 van Eco Cosmetics zonder nanodeeltjes en parabenen. Ook de "parfum" in deze zonnecrème is op basis van natuurlijke oliën. Bevat ook geen synthetische filters en andere nare ingrediënten. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van nanodeeltjes, terwijl deze nieuwe crème toch goed smeert en geen witte waas achterlaat! Beschermt de huid tegen de zon en biedt tegelijkertijd een optimale verzorging. Optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen en een aangenaam frisse geur.

Granaatappel en goji bessen: perfecte hydratatie
Granaatappel extract is een super-anti-oxidant met anti-bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is een geweldige aanvulling binnen de huidverzorging daar het vrije radicalen bestrijdt en daarmee de tekenen van veroudering. Ook heeft het een hydraterende werking. Goji bessen bevatten 11 van de 22 essentiële voedingscomponenten sporenelementen, zoals calcium, kalium, ijzer, zink en selenium. Helpt bij het bestrijden van de schadelijke effecten van vrije radicalen. Daarnaast bevatten Goji bessen o.a. aminozuren (deze helpen o.a. ook bij het verbeteren van de hydratatie van de huid), een hoog gehalte aan vitamine C en carotenoïden, dit zijn flavonoïden zoals beta-caroteen, zeaxanthine, luteïne, lycopeen, crytoxanthin en xanthofyl. Deze beschermen de huid tegen schade door de zon en helpen een gezonde gloed op de huid te behouden.

Olijfolie en duindoornolie: optimale verzorging naast UV bescherming
Olijfolie heeft vele anti-oxiderende eigenschappen en draagt bij tot het repareren van cellen en voorkomen van celschade. Olijfolie is rustgevend en helend voor alle huidtypes.
Duindoornolie verbetert de elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. Ook duindoornolie heeft een helende werking op een droge en geprikkelde huid.

Jojoba olie en Sheabutter
Jojoba-olie heeft een sterk vochtregulerend vermogen en is zeer zacht voor alle huidtypes. Bij huidaandoeningen herstelt het de huid en hydrateert het met talg olie. Deze talgolie is identiek aan de talgolie geproduceerd door de menselijke huid. Jojoba olie dringt makkelijk door in de huid en het verbetert de flexibiliteit en elasticiteit van de huid.
Sheabutter bevat heilzame plantaardige vetten die de celregeneratie en de bloedsomloop bevorderen waardoor het goed werkt bij een onrustige huid. Het bevat ook van nature al zonnefilters.

Natuurlijke zonnebrandcrème met airless systeem
Het airless systeem sluit de zonnebrandcrème luchtdicht af (langere houdbaarheid) en zorgt ervoor dat er geen restjes achterblijven in de pot. Bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor waterorganismen. Met Ecocert keurmerk

Zonnebrandcrèmes en huidkanker
Zonnebrandcrèmes moeten huidkanker voorkomen en gevaarlijke UVA stralen tegenhouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de minerale natuurlijke zonnebrandcrèmes veel beter beschermen tegen UVA stralen. Daarnaast is er steeds meer bewijs van een verband tussen de ingrediënten in veel zonnebrandproducten en huidkanker. In de zonnebrandcrèmes van Eco Cosmetics vindt u deze gevaarlijke ingrediënten niet en de crèmes bieden een optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen. Studies naar titaniumdioxide en zinkoxide in nanovorm wijzen uit dat deze kunnen doordringen in de huid en dat de gevolgen hiervan op lange termijn nog onbekend zijn. Bij de producten van Eco Cosmetics wordt geen gebruik gemaakt van nanotechnologie!.

Zonnebrandcrèmes van Eco Cosmetics
- Eerste zonnebrandproducten die CO2 neutraal worden geproduceerd
- Biedt direct bescherming tegen de zon
- 100% minerale bescherming
- 100% vrij van synthetische filters
- Zonder zink
- 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
- Waterproof
- Zonder synthetische kleur, geur en conserveringsmiddelen (parfum uit natuurlijke oliën)
- 100% vegan
- Zonder parabenen, PEG's en SLS
- Zonder aardolieproducten, paraffine en siliconen
- Zonder nanotechnologie
- Zonder genetische gemanipuleerde organismen
- Dierproefvrij
€ 18,95
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2