Terug naar het overzicht
Persoonlijke groei en bewustwording
 © Levensstroom
 © Levensstroom
Van angst... naar vertrouwen! Geert Thyssen
"Van angst naar vertrouwen" schetst de persoonlijke zoektocht van Geert Thyssen om in zijn kracht te staan. Hij ondervindt dat angst vaak een grote stoorzender is (geweest) op zijn eigen pad, maar ook in de huidige maatschappij.
Hij stelt zicht de volgende vragen: hoe kunnen we angst in ons leven beperken? Op welke manier kunnen we bouwen aan ons vertrouwen?
Voor Geert bieden de 7 universele wetten en de 5 biologische natuurwetten een verhelderend denkkader. Hij gebruikt deze wetten om de angst voor ziektes weg te nemen. Ook als Bachbloesemconsulent ziet hij heel wat mensen worstelen met angst. De 38 bloesems zijn een goed hulpmiddel om meer in je kracht te komen. Geert beschrijft daarnaast 10 manieren die hem helpen om naar zijn diepere kern te gaan.
Dit boek geeft weer hoe je kan kijken naar je angsten en moeilijke situaties. Wat kan je hieruit leren? Hoe kunnen deze angsten je op weg helpen naar een hoger bewustzijn? je staat immers sterker in het leven wanneer je blaakt van vertrouwen.
€ 13,00
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4