Terug naar het overzicht
Persoonlijke groei en bewustwording
 © AnkhHermes
 © AnkhHermes
Lichaam & geesttherapiën, Corwin Aakster en Fleur Kortekaas (Ankhhermes)
Lichaam & geesttherapieën van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas behandelt therapieën gericht op ontspanning, emotioneel welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan yoga, mindfulness en meditatie.
Lichaam & geesttherapieën van Corwin Aakster en Fleur Kortekaas behandelt therapieën gericht op ontspanning, emotioneel welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan yoga, mindfulness en meditatie. Lichaam en geest zijn in feite onscheidbaar. De hersenen en het zenuwstelsel, het hormoonsysteem, onze weerstand en eigenlijk ieder orgaan van ons lichaam en elke emotionele reactie die we hebben, delen een gemeenschappelijke chemische taal en staan in voortdurende communicatie met elkaar. Lichaam- en geesttherapievormen zijn ontwikkeld om het positieve effect dat de geest op het lichaam kan hebben, te versterken en te verbeteren. Ze leren je bewust met je geest de gezondheid van je lichaam te beïnvloeden. Of bewust met je lichaam de gezondheid van je geest te beïnvloeden.

Lichaam & Geesttherapieën is het zevende deel in de nieuwe AnkhHermes-serie Geneeswijzen in Nederland. Eerder verschenen al Natuurgeneeskunde, Kruidengeneeskunde, Chinese geneeskunde, Ayurvedische geneeskunde, Antroposofische geneeskunde en Homeopathie. De serie zal in de zomer van 2016 compleet zijn (12 delen) en omvat de belangrijkste alternatieve geneeswijzen. Er is veel belangstelling voor alternatieve geneeswijzen, en er is ook heel veel over te vinden op internet. Maar hoe weet je of deze informatie betrouwbaar is? AnkhHermes biedt met deze serie de meest up-to-date informatie, op een begrijpelijke manier geschreven door medische professionals. Wegwijs in een uur!
€ 13,50
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4