Terug naar het overzicht
Persoonlijke groei en bewustwording
 © AnkhHermes
 © AnkhHermes
Liefdesbang, Hannah Cuppen (Ankhhermes)
Overwin verlatingsangst en bindingsangst

Praat jij veel en graag over de liefde, mannen en relaties en waarom het allemaal wel of niet wil lukken? Dan heb je het vast ook wel eens over bindingsangst en verlatingsangst. Veelgehoorde termen, maar wat houdt het nou eigenlijk in? Liefdesbang is voor jou bedoeld!

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? Ben jij liefdesbang?

Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als iemand voor jou wil gaan? Misschien heb je een relatie maar mis je de intimiteit. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.

Hannah Cuppen is zelf ervaringsdeskundige. Ze durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo behalve inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Het laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Zo krijgt de liefde een eerlijke kans.
€ 23,50
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1