Terug naar het overzicht
Persoonlijke groei en bewustwording
Word wakker!, Michael B.C. Murray (Hajefa)
Een boek geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal en op Een Cursus in Wonderen

Michael Murray vertelt zijn opmerkelijke levensverhaal waarin hij vier bijna-doodervaringen heeft overleefd naast honderden beangstigende en ongecontroleerde lichaamsuittredingen en dat vele jaren lang. Vanaf het begin van 1999, en de daarop volgende tien jaar, ervoer Michael wat bekend staat als de donkere nacht van de ziel; een periode zonder enige hoop, liefde of licht. Toen, in de herfst van 2008 vonden de verbazingwekkendste en meest wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats, totaal onverwacht. Hij bevond zich op dat moment op de diepste krochten van zijn gekwelde privéleven en zonder dat hij dat probeerde te bereiken, werd Michael wakker, zonder enige waarschuwing vooraf.

Michael ervoer drie zeer diepgaande spirituele ontwakingen en elk ervan bracht hem naar een hoger niveau van gewaarzijn en elk veranderde zijn leven enorm. Dit boek zal de koers van jouw leven veranderen!!! Je dient dit boek niet één keer te lezen maar steeds weer, zo goed is het!
Gloria Hernandez.

Dit is een van de meest fascinerende verhalen die je zult lezen over een reis vanuit de duisternis en wanhoop naar het Licht en de gelukzaligheid van het leven.
Sharon Davitt

Eindelijk is dit langverwachte boek van Michael Murray uit. Michael is een toonaangevende leraar van Een Cursus In Wonderen in Ierland. De wijze waarop hij Een Cursus In Wonderen uitlegt is meesterlijk en in dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat we nodig hebben om wakker te worden.
Rhoda Ui Chonaire
€ 24,95
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1