© Farfalla
 © Farfalla © Farfalla
Aanbieding
Reisset lichaamsverzorging Farfalla
Deze 3-delige lichaams- en haarverzorgingsset zorgt voor een levendig weekend met de fruitige, revitaliserende geuren van mandarijn en granaatappel.

Inhoud:
-Hippie Rose bodylotion 30 ml: Voedt de huid met diepe hydratatie en betovert met zoete verleidingen. Jouw toewijding aan liefde, vrede en geluk geeft je huid rooskleurige momenten van geluk. Rijke biologische jojoba olie en waardevolle biologische wilde rozenolie behouden het vochtgehalte van de huid en ondersteunen de elasticiteit. Heerlijke geuren van roos, iris, vanille en sinaasappel inspireren je lichaamsbewustzijn.
-Forest Magic douchegel 30 ml: Geniet van verkwikkende bosgeuren terwijl je onder de douche staat. De essentiële oliën van dennen en zilverspar stimuleren een diepe ademhaling en geven lichaam en geest kracht en ontspanning voor het dagelijks leven. Plantaardige actieve werkstoffen reinigen de huid op een bijzonder milde manier. Met essentiële oliën van: atlasceder, balsemspar, ceder, den arve, zilverspar, den grof, spar, den berg, grapefruit, petitgrain en patchouli.
-Gember volume shampoo normaal haar voor elke dag 30 ml: De essentiële olie van de krachtige gemberwortel ruikt kruidig ​​en fris. Het revitaliseert de hoofdhuid, versterkt de haarwortels en zorgt voor gezond en sterk haar. Tarweproteïnen geven fijn, dun haar meer volume en veerkracht zonder het te verzwaren. Voor een glanzende, volle haardos. 100% gerecyclede PET-verpakking.

Voor de ingrediënten zie de afzonderlijke producten in de webshop.
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest

Artikelnummer(s):
  • setkpwe22 (Per stuk)
van € 15,20 voor € 12,16
* Maximaal te bestellen aantal: 13
* Maximaal te bestellen aantal: 13