© Koppenhol
 © Koppenhol
Osho Zen Tarot - Het transcendentale zenspel (Koppenhol)
Als het leven ons met zorgen, onzekerheden en vragen vult, zoeken we naar een bron van inspiratie. We vragen: Wat zal er in de toekomst gebeuren? We willen meer weten over het verleden en de toekomst. Dat is de manier waarop de traditionele tarot vaak wordt gebruikt.

De Osho Zen Tarot richt zich echter op het heden, op het vergroten van ons begrip in het hier en nu. Het is een systeem dat is gebaseerd op de wijsheid van Zen. Een wijsheid die ons vertelt dat gebeurtenissen in de buitenwereld onze eigen gedachten en gevoelens reflecteren, ook al is het ons misschien niet duidelijk om welke gevoelens en gedachten het gaat.

Deze tarot helpt ons om onze aandacht af te wenden van wat er buiten ons gebeurt en ons te richten op wat er zich in ons hart afspeelt.

De moderne afbeeldingen werken transformerend. In het bijgaande boekje is de betekenis van de kaarten in heldere zentaal geformuleerd, om zo de afbeeldingen te interpreteren en begrijpen.

‘Ik zie dat de Zen-Tarot werkt als een zenstok, die een flits van begrip teweegbrengt die diep doordringt in de laag onder onze dagelijkse beslommeringen, en daar kan leiden tot een verhoogd bewustzijn en begrip, waardoor zelftransformatie kan plaatsvinden.’ – Ma deva padma
€ 29,95
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2