Terug naar het overzicht
Cistrose - ieder huidtype
 © Farfalla
 © Farfalla
Proefje cistrose hydraterende dag- en nachtcrème alle huidtypen Farfalla
Voor 24 uur hydratatie en een zijdezachte huid. Cisteroos is een echte overlever in dorre streken en bevat ingrediënten om de hete zomermaanden te overleven. Hij scheidt bijvoorbeeld een hars af dat hem als een beschermend schild tegen uitdroging beschermt. De crème zorgt bij uitstek voor hydratatie van de huid en ondersteunt de beschermende functie van de huid. De gebruikstest liet een verbeterde huidvochtigheid zien bij 100% van de testpersonen na 4 uur.
De essentiële olie van cisteroos herstelt het waardevolle vochtgehalte van de huid. Om de beschermende barrière van de huid te versterken, maakt de formule gebruik van een combinatie met het extract van de haberlea rhodopensis. Deze woestijnplant heeft het opmerkelijke vermogen om met een beetje vocht van een uitgedroogde toestand in een bloeiende plant te veranderen. Het extract heeft hetzelfde effect op de huid: het bevat een buitengewoon actief bestanddeel dat enzymen kan herstructureren en zo de huideigen beschermende functie kan optimaliseren, waardoor het uiterlijk van de huid aanzienlijk wordt verbeterd en zichtbaar verfijnd na slechts één week gebruik. Het biologisch plantenextract van het aloë vera blad ondersteunt de celregeneratie door zijn rijkdom aan mineralen, enzymen, sporenelementen en vitaminen. Aloë vera hydrateert de huid aan, waardoor deze steviger wordt en de eerste rimpels zachter worden.

Toepassing: s Morgens en 's avonds aanbrengen na het gebruik van reiniger en tonic. Voor een verwennende ontspanning, meng 2 pompjes sinaasappelbloesem hydrolaat in de palm van uw hand met de crème en breng aan op de huid. Voor nog meer hydratatie, meng 1 pompje aloë vera moisturising allover gel op de palm van de hand met de crème en breng aan op de huid.
Ingrediënten / INCI lijst: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALCOHOL*, LAURYL LAURATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOAMYL LAURATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SUCROSE STEARATE, PARFUM (natural essential oils), CISTUS LADANIFERUS OIL*, HABERLEA RHODOPENSIS LEAF EXTRACT, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS, TOCOPHEROL, ARGININE, ASCORBIC ACID, FAEX EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CITRIC ACID, LINALOOL**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, LIMONENE**, CITRAL**, BENZYL BENZOATE**. *certified organic, **part of natural essential oils
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest

Artikelnummer(s):
  • gpmucitnc (1,5 ml)
€ 1,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99