Terug naar het overzicht
Gezondheid en preventie
 © Obelisk
 © Obelisk
Weerbaarheid & Hooggevoeligheid, Norma Prikanowski van Veggel (Obelisk)
Voor mensen die in deze tijd hooggevoelig zijn voor alles wat er gebeurt en die heel graag hun weerbaarheid willen verhogen.
Als therapeut kwam Norma al vroeg in aanraking met mensen die in de problemen kwamen door hun hooggevoeligheid. Klachten bij mensen, niet alleen kinderen maar ook volwassenen, die vaak niet begrepen werden. Een tijd waarin men over deze "vage' en "zweverige' klachten nog lacherig deed. Dat is inmiddels anders. Hooggevoeligen kunnen een heel scala aan boeken, artikelen, blogs en internetpagina's vinden. Zelfs in de reguliere hulpverlening zie je ontwikkelingen, al houdt men daar meestal vast aan een lineaire tegenover de noodzakelijke holistische visie.
In dit boek leert Norma aan je hooggevoelige zelf om tegelijkertijd je eigen energetische lifestylecoach te zijn. Het doel is om hooggevoeligheid, en soms ook paranormale begaafdheid, aan jou inzichtelijk te maken en zo uit te leggen dat je de ontvangen kennis en informatie leert te gebruiken als een soort energetische handleiding. Norma legt op begrijpelijke en toegankelijke wijze de nieuwste reguliere en alternatieve ontwikkelingen op energetisch gebied uit en geeft daarmee inzicht in de problematiek van alle dag zoals die door hooggevoeligen wordt ervaren.
Talrijke voorbeelden uit de praktijk, naast tips en oefeningen die je zelf kunt toepassen, zorgen ervoor dat je weerbaarheid toeneemt. Zo leer je omgaan met voor velen onbegrijpelijke klachten en gedragingen.
Het boek is daarmee een nuttige energetische handleiding naar meer energie en balans. Eenmaal weerbaar, wordt hooggevoeligheid juist een mooie kwaliteit die je altijd in je dagelijkse leven in kunt zetten.
Norma Prikanowski van Veggel is NLP hypnotherapeute, natuurgeneeskundige en energetisch therapeute, NEI-coach, kinder- en jeugdcoach en medium. Samen met haar man heeft ze een praktijk waar ze volwassenen en kinderen begeleiden in het omgaan met hun hooggevoeligheid. Tevens is ze oprichtster en hoofddocente van het HSP-instituut – Ashana Holistic Education – dat scholingen aanbiedt aan professionals. Vanuit haar deskundigheid heeft ze inmiddels honderden HSP-ers mogen trainen en coachen om weerbaar te zijn in hun hooggevoeligheid.
€ 23,99
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3