Terug naar het overzicht
Gezondheid en preventie
 © Driehoek
 © Driehoek
Opgroeien met Bach-bloesemremedies, J. Ramsell-Howard (Driehoek)
Opgroeien met Bach-bloesemremedies, J. Ramsell-Howard.

Bach-bloesemremedies pakken op holistische wijze negatieve instellingen en stemmingen aan. Negatieve gemoedsgesteldheden staan niet alleen het levensplezier in de weg, maar hebben ook invloed op het ontstaan van lichamelijke, psychische en emotionele stoornissen.

Dr. Edward Bach, een gerenommeerd bacterioloog die zijn leven wijdde aan onderzoek naar de fundamentele oorzaken van ziekten, ontdekte de bloesemremedies. Dat is inmiddels bijna een eeuw geleden. Zijn 38 Bach-remedies worden bereid uit niet-giftige planten en kruiden die ieder voor zich passen op een specifieke persoonlijkheid, gemoedsgesteldheid of karaktereigenschap.

Opgroeien met Bach-bloesemremedies richt zich op het gebruik van de bloesems bij de groeiperikelen van kinderen, onderverdeeld naar de diverse levensfases van baby tot jongvolwassene. In de verschillende en telkens ingrijpende ontwikkelingsjaren kunnen de remedies veel hulp en steun geven - psychisch-emotioneel en lichamelijk. Iets wat in deze levensperioden, met hun vele mijlpalen, heel welkom is.
Opgroeien met Bach-bloesemremedies is bedoeld voor de ouders maar het heeft ook therapeuten, leraren, verpleegkundigen en in feite iedereen die in kinderen geïnteresseerd is, veel te bieden.

Judy Ramsell-Howard, internationaal erkend deskundige, is verbonden aan het officiële Bach Centre in Engeland. Zij is auteur van o.a. Bach-remedies stap-voor-stap en, samen met Stefan Ball, Katten psychisch helen.
€ 22,75
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2