Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging op basis van mineralen
 © Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura
Zero Waste
Gezichtsolie Smoothing met bakuchiol Homeonatura
Gezichtsolie Smoothing met bakuchiol - Schüssler Natur Cosmedics (Homeonatura)

Gezichtsolie voor een gladmakend effect met bakuchiol en Schüssler celzouten voor de ondersteuning van een gehydrateerde, strakke huid en een stralende teint. Bakuchiol, het zachte veganistische alternatief voor retinol, helpt de zichtbare tekenen van rimpels en pigmentverkleuring te verminderen, de huidregeneratie en collageenproductie te stimuleren met zijn sterke antioxiderende eigenschappen - dit alles zonder de huid te irriteren. De combinatie van Schüssler celzouten nr. 1 (Calcium fluoratum) en 11 (Silicea) hebben een directe invloed op weefsels, waardoor hun vitaliteit toeneemt en hun celstructuur verbetert. Regelmatig gebruik van deze smootging gezichtsolie met bakuchiol zal uw huid stevig en stralend maken.

- Met bakuchiol voor anti-rimpeleffect.
- Verrijkt met Schüssler celzouten nr. 1 (Calcium fluoratum) en nr. 11 (Silicea).
- ECOCERT-gecertificeerde ingrediënten.
- Bevat geen petroleumbijproducten en parabenen.
- Diervriendelijke ingrediënten.

De belangrijkste ingrediënten zijn:
Bakuchiol: een plantaardig extract dat veel wordt gebruikt in de huidverzorging en is afgeleid van een plant genaamd Psoralea corylifolia, een sterke antioxidant. Het is een populair ingrediënt omdat het dezelfde voordelen heeft als retinoïden, maar in tegenstelling tot retinoïden maakt bakuchiol de huid niet gevoelig voor licht, veroorzaakt het geen irritatie, waardoor het een perfecte vervanging en ingrediënt is voor mensen met een gevoelige huid. Volgens studies heeft bakuchiol verschillende kwaliteiten: anti-veroudering waardoor dit ingrediënt een superster is voor huidverstrakking, het ondersteunt ook de celregeneratie, de collageenproductie, vermindering van rimpels en pigmentverkleuring. Het ondersteunt ook bij het kalmeren en verminderen van de onaangename symptomen van een gevoelige huid, zoals roodheid, droge en jeukende huid. Het streeft naar een gelijkmatige textuur en een stralende teint. Studies suggereren ook dat om van de zichtbare voordelen van bakuchiol te genieten, het ideale bakuchiolgehalte in een product tussen 0,5-2% moet zijn. De gezichtsolie Smooting van Schüssler bevat 1% bakuchiol.
Dr. Schüssler celzouten: deze gezichtsolie bevat de Schüssler celzouten nr. 1 (Calcium fluoratum) en nr. 11 (Silicea), die niet voor niets 'schoonheidszouten' worden genoemd. Calcium fluoratum is verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid en het bindweefsel. Silicea kan helpen de rimpels van het gezicht, de hals, het decolleté en de hand te minimaliseren. Het is voornamelijk betrokken bij de vorming van de verbindende en ondersteunende structuur van de huid.

De gezichtsolie Smooting wordt aanbevolen bij:
- Een gevoelige, geïrriteerde huid.
- Een huid die voortijdige tekenen van veroudering vertoont.
- Mensen met een gevoelige huid waarvoor retinol te hard is, maar die toch op zoek zijn naar een lichtgewicht, zacht maar effectief anti-aging cosmetisch product.
- Droge of gecombineerde huid die extra hydratatie nodig heeft
- Kleinere rimpels en fijne lijntjes; het verbeteren van pigmentatie verkleuring.
- Aanvulling op de verzorgingsroutine voor dag en nacht met een product dat intensieve anti-veroudering en regeneratie ondersteunt.
- Zwangere personen die in hun huidverzorging retinol willen vervangen voor een zachter maar doeltreffend product.

Tips: De primaire functie van deze gezichtsolie is om de waterbalans van de huid te herstellen en te behouden, de regeneratie te stimuleren en de beschermende barrière van de huid te versterken. We raden aan om deze gezichtsolie in de ochtend en middag op te nemen in de dagelijkse huidverzorgingsroutine. Gebruik de pipet om slechts een paar druppels van deze gezichtsolie aan te brengen. Maar hoe kun je het precies in je huidverzorgingsroutine opnemen?
Masseer zachtjes een paar druppels in de huid nadat je deze grondig hebt gereinigd en voordat je verder gaat met de volgende stap in je routine, bijv. het aanbrengen van een hydraterende en voedende gezichtscrème.
Het kan indien nodig worden gemengd met een dag- of nachtcrème, maar alleen als je crème geen SPF bevat.
Gebruik het gericht op specifieke plekken en gebieden in je gezicht na het aanbrengen van een vochtinbrengende crème.

Ingredienten (INCI): (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, (Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer) *, Undecane, Tridecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Zantedeschia Elliottiana Flower Extract, Bakuchiol, Calcium Fluoride, Silica.

* ECOCERT-gecertificeerde ingrediënten
Vanaf € 24,08
*
* Maximaal te bestellen aantal: 12
* Maximaal te bestellen aantal: 12