Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging op basis van mineralen
 © Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura
Face mist met vitamine C Homeonatura
Face mist met vitamine C - Schüssler Natur Cosmedics (Homeonatura)

Natuurlijke face mist verrijkt met twee soorten vitamine C-derivaten, Schüssler celzouten en groene thee-extract voor de ondersteuning van het regenereren, versterken, hydrateren en verjongen van de huid voor alle huidtypes. Met antioxiderende eigenschappen om huidcellen en collageenproductie te helpen regenereren, hydrateren, versterken en de pH-balans van de huid herstellen. Gebruik het in de ochtend en avond na het reinigen van de huid. Het resultaat: een gloed en uitstraling die u zeker zult zien!

- Met Schüssler celzout nr. 1 (Calcium fluoratum).
- Met twee soorten vitamine C: 3% EAC ( ethylascorbinezuur ), 1% MAP (magnesiumascorbylfosfaat).
- Met groene thee-extract.
- ECOCERT-gecertificeerde ingrediënten.
- Bevat geen petroleumbijproducten en parabenen.
- Dierproefvrije ingrediënten.

De belangrijkste ingrediënten:
Schüssler celzout nr. 1 (Calcium fluoratum): voor het ondersteunen van de regulering van de elasticiteit van bindweefsels en de stimulering van collageenproductie stimuleren om rimpels te verminderen en de huid er steviger en strakker uit te laten zien.
Vitamine C: een veelzijdige antioxidant die zowel van binnen als van buiten efficiënt kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan huidproblemen te behandelen. Het bestrijdt effectief vrije radicalen die bijdragen aan veroudering. Het stimuleert het metabolisme en de regeneratie van huidweefsels, waardoor een doffe, vermoeide huid glans krijgt. Ondersteunt het natuurlijke afweermechanisme van de huid (bijv. bescherming tegen beschadiging door de zon). Vermindert verkleuring van de huid. Het stimuleert de collageenproductie van de huid en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit.
De face mist met vitamine C bevat twee soorten vitamine C-derivaten:
- Ethyl Ascorbinezuur (EAC) is een in water en olie oplosbaar, stabiel en effectief derivaat van vitamine C. Het heeft speciale antioxiderende eigenschappen, bestrijdt effectief verkleuring en stimuleert de collageenproductie. Zoals gerapporteerd door studies, heeft dit derivaat een sterker huidverhelderend en collageenbeschermend effect dan vitamine C.
- Magnesiumascorbylfosfaat (MAP) is een speciaal in water oplosbaar, niet-irriterend derivaat van vitamine C. Een effectieve, niet-irriterende antioxidant die de collageenproductie van de huid kan helpen en die het meest effectieve huidverhelderend effect heeft van andere derivaten van vitamine C.
Groene thee-extract: de antioxiderende eigenschappen van groene thee-extract neutraliseren vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. Door de kalmerende werking ook op de gevoelige huid te gebruiken. Het kalmeert en hydrateert de huid en biedt tevens bescherming tegen schadelijke zonnestralen en kan zo verkleuring en pigmentatiestoornissen helpen voorkomen.

De face mist met vitamine C wordt aanbevolen bij:
- een vochtarme huid,
- een rijpere huid,
- een doffe huid om weer te laten stralen,
- een acne-gevoelige huid,
- behandeling van pigmentvlekken verkleuring,
- degenen die op zoek zijn naar een huidregenererende en hydraterende face mist,
- aanvulling op een huidverzorgingsroutine in de ochtend en de avond.

Tips:
Deze multifunctionele face mist helpt de huid te verfrissen, hydrateren en verstevigen en herstelt zo ook de pH-balans van de huid om extra actieve ingrediënten te kunnen opnemen. Gebruik het in de ochtend of avond: na het reinigen van je huid, wacht 1-2 minuten om gezichtsmist te absorberen en ga verder met de volgende stap in je huidverzorgingsritueel: breng je dag- of nachtcrème aan zoals gewoonlijk.

De perfecte match:
Na het reinigen van de huid met ons micellair reinigingswater of reinigingsmousse met hamamelishydrolaat de face mist op het gezicht sprayen. Na een paar minuten wachten om volledig te drogen, en breng dan ons gezichtsserum met vitamine C aan. Breng je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met onze Age Protection dag- of nachtcrème.

Ingrediënten (INCI): Aqua, Pentylene Glycol*, (Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract)*, Betaine*, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Levulinate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum**, Calcium Fluoride.
* ECOCERT/COSMOS gecertifeerde ingrediënten.
** De geur bevat geen sensibiliserende concentraties van allergenen die worden vermeld in de verordening 1223/2009/EK III/67-9.
€ 21,25
* Maximaal te bestellen aantal: 99