Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging op basis van mineralen
 © Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura
Zero Waste
Zonnebrandcrème SPF20 (tube) Homeonatura
Deze natuurlijke zonnebrandcrème SFP20 is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden gebruikt, zelfs voor kinderen vanaf 3 jaar is deze crème geschikt. Het bevat Schüssler celzout nummer 8 - Natrium chloratum dat de vochtbalans van de huid kan herstellen en zorgt voor langdurige hydratatie . De crème werkt als een schild en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Deze zonnebrandcrème bevat antioxidanten, natuurlijke huidverzorgingsingrediënten en biologische oliën, die de huid beschermen tegen beschadiging door de zon en huidverouderingsprocessen. Het is huidvriendelijk en waterafstotend. Het is ook ideaal voor irritatie- en allergiegevoelige huid. Het kan vanaf 3 jaar worden gebruikt. Het is een breedspectrumformule die beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen, wat betekent dat de UV-filters erin de stralen van de huid afbuigen. Zinkoxide en titaniumdioxide zijn van nature voorkomende verbindingen die bescherming bieden tegen het volledige UV-spectrum.

TOEPASSING
Breng de zonnebrandcrème aan op het lichaam (bijv. armen, benen, gezicht, nek, decolléte, voeten, enz.) voordat u aan de zon wordt blootgesteld. Masseer het in de huid en herhaal dit om de paar uur of wanneer nodig. Verwijder de crème die na een dag zonnen op de huid achterblijft voordat je naar bed gaat.

INCI-lijst:
Aqua, (Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Silica)*, Olea Europaea Oil, (Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate)*, Butyrospermum Parkii Butter**, Persea Gratissima Oil**, Vitis Vinifera Oil, Argania Spinosa Kernel Oil**, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride*, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum*, Sodium Chloride
*ECOCERT certified ingredient
**Bio certified ingredient
Vanaf € 14,89
*
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3