Terug naar het overzicht
Geurverspreiders / geurlampen
 © Taoasis
 © Taoasis
Geschenkset Hallelujah (geurmengsel en keramieken kannetje) Taoasis
Hallelujah geurmengsel 5 ml + grijs keramieken kannetje .

- Met tonka, grapefruit en sandelhout.
- Brengt warmte en geborgenheid. Harmoniserend. Kalmerend.
- Met geurkruikje.
- 100% natuurlijke en pure oliën.
- Kan ook gebruikt worden in een brander of diffuser.
- Niet onverdund op de huid gebruiken.
- Bijv. 8 - 10 druppels op 50ml amandelolie voor een heerlijke massage.

Gebruik hallelujah geurcompositie Taoasis
Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).
Let op: Gebruik essentiële oliën niet onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen en slijmvliezen. Op de huid alleen onverdund gebruiken - bijv. 8 - 10 druppels op 50ml amandelolie. Voor een heerlijk bad moet je de olie eerst oplossen in een emulgator, zoals een basisolie. Je kan voor thuis echter ook honing, verse melk, slagroom of zeezout gebruiken. Belangrijk is dat je de olie goed oplost voordat je het aan het badwater toevoegt. Gebruik dan 10-15 druppels op 1 tot 3 eetlepels "dragervloeistof" voor een vol bad.

INCI
Parfum, Limonene, Alcohol, Linalool, Citral, Citronellol, Coumarin, Farnesol, Geraniol.

Etherische oliën zijn samengesteld uit een groot aantal afzonderlijke componenten. Stoffen zoals limoneen en linalool zijn allemaal natuurlijke bestanddelen van de etherische olie, ze worden niet toegevoegd. Maar ze behoren wel tot de 26 allergene geurstoffen die aangegeven moeten worden op de verpakking. Daarom moeten ze afzonderlijk worden vermeld (ivm allergieën). Parfum in de INCI is een samenstelling van verschillende soorten 100% natuurlijke etherische oliën.

De producten zijn geheel vrij van synthetische stoffen!

Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).
Let op: Gebruik etherische oliën niet onverdund op de huid. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen en slijmvliezen.
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. · Indien medisch advies vereist is, verpakking of etiket bij de hand hebben. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uit de buurt houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende handschoenen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM / arts / fabrikant raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren. Inhoud / verpakking afvoeren naar erkend afvalverwerkingsbedrijf of gemeentelijk inzamelpunt. Bevat limoneen, linalool, citronellol en geraniol.
€ 9,95
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4

Documentatie