Terug naar het overzicht
Bloesemremedies / bloesemtherapie
 © Schors
 © Schors
Bach-bloesems als sleutel tot de ziel, Mathilde Scheffer (Schors)
Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen wel eens gehoord van Bach-bloesemtherapie. Bach-bloesemtherapie heeft zich ontwikkeld tot het stadium waarin het gebruikt wordt om velerlei symptomen te bestrijden.
Velen hebben een bijna persoonlijke relatie opgebouwd met de Bach-bloesems. De kracht van de Bach-bloesems berust aan de ene kant op de energie van de liefde en aan de andere kant legt de Bach-bloesemtherapie de vinger op het belangrijkste collectieve ziektesyndroom van deze tijd: het uit balans raken van ons innerlijk evenwicht.
Tot op heden werd vaak voorbijgegaan aan de overige, meer spirituele toepassingsmogelijkheden van Bach-bloesems, zoals bijvoorbeeld zieletherapie met bloesemenergie. In dit boek komen juist de extra kwaliteiten van Bach-bloesems aan bod.
Bach-bloesems als sleutel tot de ziel is een aanvulling op het eerste boek van Mechtild Scheffer Bach-bloesemtherapie, theorie en praktijk en is er op gericht mensen op eenvoudige, speelse wijze leren om te gaan met de energetische kwaliteiten van Bach-bloesems. Een uitgebreid oefenprogramma maakt het mogelijk dat iedereen individueel of samen met een partner aan zijn eigen 'Bach-bloesemprofiel' kan werken.
Wordt therapeut van uw eigen ziel en gebruik de '38 Bach-bloesemsleutels' en de daarbij behorende oefeningen voor het wijzigen van onbevredigende levenssituaties en keer terug op, zoals Bach het ooit uitdrukte, 'het pad van de waarheid en het licht, dat wij nooit hadden mogen verlaten'.

Oefenprogramma om te werken aan eigen 'Bachbloesem-profiel'.
€ 22,50
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3