Aloë vera repair gel - kalmerend Farfalla
Verzachtende en kalmerende hydratatie na het zonnebaden, na het epileren of voor een jeugdige, onzuivere gezichtshuid. Essentiële oliën van teatree en lavendel kalmeren, verfrissen en kalmeren de huid van top tot teen. De intens hydraterende aloë vera versnelt de celregeneratie en stimuleert de aanmaak van collageen.
Met aloë vera presenteren we de oudste bruikbare plant ter wereld - en de meest gebruikte wereldwijd. Volgens legendes is het de enige plant die uit de Hof van Eden komt... De naam aloë vera is afgeleid van het Arabische woord "alloeh" wat "glanzende bittere substantie" betekent, terwijl "vera" in het Latijn "waar" betekent. . Het was - en is nog steeds - een van de belangrijkste planten in de folklore: Egyptisch, Chinees, Grieks, Indiaas, Romeins, enz. De Egyptenaren noemden het de "plant van onsterfelijkheid". Het maakte al deel uit van de schoonheidsroutine van Nefertiti en Cleopatra.

Toepassen: 's Morgens en 's avonds of na het zonnebaden of ontharen op de gereinigde huid aanbrengen, indien nodig daarna verzorgen.
Ingrediënten / INCI lijst: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, ALCOHOL*, GLYCERIN, CHONDRUS CRISPUS, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL*, PARFUM, XANTHAN GUM, AQUA, ARGININE, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL**. COUMARIN**. *certified organic, **part of natural essential oils
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest

Artikelnummer(s):
  • epagrg (50 ml)
  • epagrg (5 x 50 ml)
Vanaf € 13,25
* Maximaal te bestellen aantal: 99