© Innobiz
 © Innobiz © Innobiz © Innobiz
Stellaé geurhanger (Innobiz)
De geurhanger Stellaé bestaat uit een zilverkleurig roestvrijstalen medaillon + zilveren ketting 70cm + zwart fluwelen tasje + 3 vilten pads.
Eindelijk een originele manier om van essentiële oliën te genieten!

Deze geurhanger van roestvrij staal is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Een unieke manier om geur te dragen en te genieten van essentiële oliën. Hoezo uniek? Het medaillon is gemaakt van roestvrij staal. Als je het opent, kun je er een geurviltje in doen, waaraan je een geur naar wens toevoegt. Er zitten 3 viltjes bij, die je elk van een andere geur kunt voorzien. Er vindt geen direct contact van de olie met de huid plaats. Een paar druppeltjes van een essentiële olie of van een geurmengsel op het geurviltje zorgen er al voor dat je de hele dag door kunt genieten van een subtiele geurverspreiding.

De zilverkleurige geurhanger is ideaal:
• Genieten van een nieuwe manier om geur te dragen zonder dat de essentiële oliën in contact komen met een gevoelige huid.
• Prettig voor de huid omdat het is gemaakt van roestvrij staal, het sieraad is prettig om te dragen (anti-allergeen).
• Ontdek op een eenvoudige manier de wereld van aromatherapie en de talrijke kwaliteiten van essentiële oliën.
• Een nieuwe, innovatieve manier van subtiele geurverspreiding to-go.
• Een sieraad dat je cadeau kunt doen samen met een essentiële olie of geurmengsel: zo creëer je een prachtige geschenkverpakking.

Artikelnummer(s):
  • 3700471010436 (Per stuk)
€ 16,30
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie