Terug naar het overzicht
Voedingssupplementen
 © Nutalis
 © Nutalis
Vitamine C poeder (met bioflavonoïden) 90gr. Nutalis
Nutalis vitamine C ascorbaten-complex is een hoge kwaliteit vitamine C poeder met een breed spectrum aan flavonoïden zoals quercetine en andere bioflavonoïden uit pijnboombast en citrusfruit. Deze flavonoïden zijn de natuurlijke partners van vitamine C. Het ascorbaten-complex levert gebufferde vitamine C (L-acorbinezuur) met de mineralen zink, magnesium en calcium, die door het lichaam na inname uitstekend opgenomen en benut kunnen worden. Het mineraal zink is in dit complex tevens van toegevoegde waarde ter ondersteuning van de weerstand. Verder helpt magnesium een normale spierfunctie en energieproductie waarbij tevens het zenuwstelsel en de psychologische functie worden ondersteund.

Deze formule staat garant voor een vitamine C preparaat van de hoogste kwaliteit en is bovendien vrij van suiker en onnatuurlijke hulpstoffen.

Fysiologische functies
Het belang van vitamine C blijkt uit een indrukwekkende historie, maar gaat inmiddels veel verder dan alleen het bestrijden van scheurbuik. Vitamine C kent vele fysiologische functies en wat extra ondersteuning is zo eenvoudig haalbaar.

Immuunsysteem
Vitamine C draagt bij tot het behoud van een normale functie van het immuunsysteem gedurende en na intensieve fysieke inspanningen. Verder ondersteunt vitamine C de celbescherming tegen oxidatieve stress en helpt een normale werking van het immuunsysteem.

Bindweefsel
Vitamine C ondersteunt een normale collageenopbouw voor de functie van bloedvaten, kraakbeen, botten, huid, tanden en tandvlees.

Energie en veerkracht
Vitamine C ondersteunt een normaal psychologisch functioneren en draagt bij tot een normale functie van het zenuwstelsel, waarbij het tevens een steun is bij het verminderen van vermoeidheid.

Actieve ingrediënten per maatschepje (1 gram)

Vitamine C (als magnesium-, calcium-, zinkascorbaat) - 735 mg (920% RI)
Citrus bioflavonoïden - 100 mg (60% hesperidine)
Magnesium (als -ascorbaat) - 44,3 mg (11,8% RI)
Calcium (als -ascorbaat) - 35,3 mg (4,4% RI)
Pijnboomschorsextract - 25 mg
Quercetine - 20 mg
Zink (als -ascorbaat) - 2,2 mg (22% RI)

Bevat geen
Bevat geen: GMO, gluten, lactose, soja, sucrose (tafelsuiker), dierlijke producten, onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Bewaren
Droog, donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Dagdosering
Adviesdosering per dag 1-3 schepjes
1 maal daags 1 maatschepje (= 1 gram) mengen met water, sap of vloeibare voeding. Indien gewenst de dagelijkse dosis aanpassen van 1 tot 3 maal daags 1 schepje.
€ 26,95
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3