Terug naar het overzicht
Voedingssupplementen
 © Vitals
 © Vitals
Vitamine C poeder (calciumascorbaat) 200 gram niet zuur Vitals
Meer info over Vitamine C poeder (calciumascorbaat)
Calciumascorbaat is geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Calciumascorbaat heeft een neutrale pH en geeft nagenoeg geen maagdarmbezwaren. Bij een hoge inname kan het beste gekozen worden voor een gebufferde of ontzuurde vorm.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, tanden en huid. Daarnaast ondersteunt deze vitamine het zenuwstelsel. Tevens wordt de vermoeidheid verminderd en het energieniveau ondersteund. Ten slotte helpt vitamine C de activiteit van vitamine E in stand te houden en verhoogt het de ijzeropname.
Samenstelling per maatschep van 2,5 ml (ca.):
(dagdosering) % ADH
Vitamine C (calciumascorbaat) 1970 mg 2463%
Calcium (ascorbaat) 210 mg 26%
Hulpstoffen:
Geen.
Bevat geen:
Soja, lactose, gluten, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en is vrij van GMO.
Let op:
Dit product is geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Calciumascorbaat heeft een neutrale pH en geeft veel minder maagdarmbezwaren. Bij een hoge inname kan het beste gekozen worden voor een gebufferde of ontzuurde vorm.
Gebruik:
1/2 of 1 afgestreken maatschep (2,5 ml) per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water of met een andere vloeistof. Houd u aan de aanbevolen dosering.
€ 24,95
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1