Terug naar het overzicht
Voedingssupplementen
 © Vitals
 © Vitals
Microbiol trio basis 60 capsules Vitals
Meer info over Microbiol Trio Basis
Dit product combineert de bekende stammen Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® én Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®, verreweg de meest bekende stam. Hiermee is een superieur trio ontstaan. Microbiol Trio Basis bevat 3 miljard eenheden LGG®, LA-5® en BB-12®.

Kwaliteit en levensvatbaarheid
Het geavanceerde productieproces van Chr. Hansen zorgt ervoor dat de capsules in de gesloten verpakking 2 jaar houdbaar zijn buiten de koelkast. Dit is in de praktijk en in de winkel wel zo handig natuurlijk. Bovendien heeft Vitals gekozen voor donker violet glas (bijna zwart) dat de inhoud beschermt tegen de invloeden van lucht, licht en vocht. Daarnaast zit in de verpakking een vochtabsorberend zakje en wordt de verpakking hermetisch afgesloten met een luchtdicht aluminium seal. Hiermee wordt de levensvatbaarheid van deze bacteriestammen verder gewaarborgd.

Chr. Hansen en onderzoek
Chr. Hansen is de producent van de bacteriestammen Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® en Lactobacillus rhamnosus GG, LGG® en is verantwoordelijk geweest voor het vele onderzoek naar deze specifieke stammen, óók in de combinatie waarin ze nu worden aangeboden. Dat is vrij uniek en zeer belangrijk! De ene bacteriestam is de andere niet namelijk, ook al behoren ze tot dezelfde genus en species. Dus is vooral stamspecifiek onderzoek veelzeggend.

Er zijn meer dan 1000 wetenschappelijke publicaties over de stam LGG, waarvan meer dan 300 humane studies, en deze is daarmee de best onderzochte Lactobacillusstam ter wereld. De stam BB-12 wordt onderbouwd door 370 wetenschappelijke publicaties en 180 humane studies, en is daarmee de best onderbouwde Bifidobacterium-stam. Ook LA-5 is zeer goed onderzocht en onderbouwd met 150 publicaties waarvan 60 humane studies.

Over de naam
Microbiol De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals bijvoorbeeld de darmflora. Dit zijn de bacteriën die vanaf onze geboorte deel uitmaken van ons maag-darmkanaal. Deze bestaan onder andere uit lactobacillen en bifidobacteriën.

Samenstelling per capsule (dagdosering):
Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

1 miljard cfu*
Lactobacillus acidophilus, LA-5®

1 miljard cfu*
Bifidobacterium, BB-12® (B. lactis)

1 miljard cfu*
*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen)

Dit product bevat originele bacterieculturen van Chr. Hansen. LGG®, LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen.

Chr. Hansen

Hulpstoffen:
Rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Bevat geen:
Gluten, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten), en is vrij van GMO.

Allergie-informatie:
Bevat melk.

Gebruik:
1 capsule per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.
€ 34,95
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2