Terug naar het overzicht
Salonproducten
30 gr © Botanicals
30 gr © Botanicals60 gr © Botanicals © Botanicals
Aanbieding
Zero Waste
Nourish cleanse melt Botanicals
Nourish cleanse melt: roos en camelia
Een uniek geconcentreerde dagelijkse reinigingsbalsem met een semi-vaste consistentie, die zacht smelt bij contact met de huid.
Productkwaliteiten:
• Verwijdert moeiteloos make-up.
• Verwijdert onzuiverheden zonder de natuurlijke balans van de huid aan te tasten.
• Voedt en beschermt de droge en vochtarme huid.
• De huid voelt gevoed, zacht en gehydrateerd aan.

Gebruiksaanwijzing: Neem een kleine hoeveelheid uit de pot met een spatel en smelt tussen de vingertoppen van beide handen. Masseer zachtjes in je gezicht en hals met cirkelvormige bewegingen. Om oogmake-up te verwijderen veeg je zachtjes over het gebied rond de ogen met de oogleden gesloten (vermijd direct contact met de ogen). Vervolgens afnemen met een biologische doek of wattenschijfjes, gedrenkt en uitgeknepen in warm water.
Wanneer te gebruiken: ’s avonds; optioneel in de ochtend.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Normale, vochtarme, droge en rijpere huid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 87% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen.
Biologische vierge kokosolie: is zeer voedzaam voor de huid, met kalmerende, huidverzachtende en hydraterende eigenschappen.
Biologische sesamzaadolie: een zeer voedzame olie en rijk aan essentiële vetzuren, het bevat herstructurerende en verzachtende eigenschappen om de huid te beschermen en te voeden en om vrije radicalen te helpen neutraliseren.
Biologische groene thee: bevat een hoog gehalte aan antioxidanten waarvan is bewezen dat ze schade door vrije radicalen, en leeftijdsgebonden fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid ertegen beschermen.
Biologische geranium: heeft huidregeneratieve eigenschappen die de droge en vochtarme huid ten goede komen, terwijl de huid soepel, gekalmeerd en in balans blijft.
Biologische essentiële rozen olie: van nature rustgevend en verzachtend, verbetert de teint en helpt bij littekens. Doet wonderen voor een droge en rijpe huid, wat resulteert in een gezondere en jeugdigere teint.
Biologische essentiële palmarosa olie: heeft zuiverende eigenschappen om talg- en vocht-gehalte in evenwicht te brengen. Het stimuleert de celregeneratie, waardoor het ontstaan van rimpels en een verouderende huid wordt tegengegaan.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, glycerine**, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, sesamum indicum seed oil,* decyl glucoside, cocos nucifero oil*, ricinus communis seed oil*, camellia sinesis leaf extract*, tocopherol, zea mays seed flour*, rosa centifolia flower oil* pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, cymbopogon martinii flower oil*, canangaodorata flower oil*. Natura lconstituents: Geraniol, citronellol, benzyl benzoate, linalool, limonene, citral, farnesol. (*Certified organic. **Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • Proefpotje (5 gram)
Vanaf € 76,29
*
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1