Terug naar het overzicht
Salonproducten
 © Botanicals
 © Botanicals © Botanicals
Aanbieding
Revitalizing renewal mask Botanicals
Revitalizing renewal mask: roze klei en wilde rozen
Een geconcentreerd, niet-drogend masker van zachte Franse roze klei.

Productkwaliteiten:
• Verwijdert afvalstoffen en onzuiverheden.
• Voedt de huid en bevordert celvernieuwing.
• De huid voelt diep gehydrateerd, vernieuwd en soepel aan.
• Ondersteunt een jeugdige en heldere teint.

Gebruiksaanwijzing: Haal een kleine hoeveelheid uit het potje met een spatel en laat het smelten tussen de vingertoppen van beide handen. Masseer zachtjes in je gezicht met ronddraaiende bewegingen, vermijd contact met de ogen. Laat 10 minuten inwerken en verwijder dan met een biologisch wegwerpdoekje of katoenen pad, uitgeknepen in warm water.
Wanneer te gebruiken: 1 keer per week.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Normale, vochtarme, droge, en rijpere huid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 70% biologisch.
Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Franse roze klei (kaolien): helpt bij het aanvullen van een mogelijk tekort aan essentiële mineralen. Ondersteunt het evenwicht van de zuurgraad van de huid en helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en onzuiverheden.
Biologische wilde rozen olie: heeft krachtige anti-verouderingseigenschappen, die op celniveau werken om de huid te regenereren en de elasticiteit te verbeteren. Wilde rozen olie is uniek onder de zaadoliën omdat het natuurlijke retinol (vitamine A) bevat.
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, die na gebruik merkbaar zachter en voller zal aanvoelen.
Biologische geranium: heeft huidregeneratieve eigenschappen die de droge en vochtarme huid ten goede komen, terwijl de huid soepel, gekalmeerd en in balans blijft.
Biologische jojoba olie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te ver-zorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, kaolin, glycerine***, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, rosa canina fruit oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, ricinus communis seed oil*, decyl glucoside, camellia sinensis flower extract*, rosa centifloia (rose) flower oil*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, cymbopogon martinii flower oil*, cananga odorata flower oil*, tocopherol. Natural constituents: Geraniol, citronellol, linalool, limonene, citral. (*Certified organic. **Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • Proefpotje (5 gram)
Vanaf € 73,20
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2