Terug naar het overzicht
Salonproducten
10 ml © Botanicals
10 ml © Botanicals30 ml © Botanicals
Zero Waste
Pro-balance radiance serum Botanicals
Pro-balance radiance serum
Een geconcentreerd herstellend serum volledig gemaakt met vitaminerijke plantaardige oliën.

Productkwaliteiten:
• Bevordert een gelijkmatige en stralende teint.
• Helpt de tekenen van vroegtijdige veroudering te vertragen.
• Reguleert en brengt in balans, stimuleert de elasticiteit en hydratatie.
• Bevordert de afvoer van afvalstoffen en helpt de huid te zuiveren en kalmeren.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik 2 – 3 druppels van het serum en verwarm het tussen je vingertoppen. Breng het aan op het gezicht en de hals met een zacht kloppende bewegingen, met speciale aandacht voor het gebied rond de ogen.
Wanneer te gebruiken: ’s Ochtends en ’s avonds.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Normale, gecombineerde, gevoelige en probleemhuid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan meer dan 99% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische avocado olie: een superfood, rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij het voorkomen en herstellen van huidbeschadiging door middel van het stimuleren van de celvernieuwing en het verhogen van de hoeveelheid collageen in de huid.
Biologische druivenpit olie: een sterk verzachtend ingrediënt dat de stevigheid van de huid ondersteunt. Druivenpit zit boordevol antioxidanten en vitamines.
Biologische wilde rozen olie: heeft krachtige anti-verouderingseigen-schappen, die op celniveau werken om de huid te regenereren en de elasticiteit te verbeteren. Wilde rozen olie is uniek onder de zaadoliën omdat het natuurlijke retinol (vitamine A) bevat.
Biologische jojoba olie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te verzorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Biologische essentiële mandarijn olie: werkt als een tonic om de huid in balans te brengen. Ondersteunt bij een vette huid en acne.
Biologische essentiële kamille olie: kalmerend en verzachtend met een ontstekingsremmende werking waardoor het ideaal is voor een probleemhuid, allergene en gevoelige huid.
Ingrediënten / INCI lijst: Prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, helianthus annuus seed oil*, vitis vinifera (grape) seed oil*, rosa canina fruit oil*, buxus chinensis (jojoba) seed oil*, persea gratissima (avocado) oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, camellia sinesis leaf extract*, tocopherol***, (lavendula angustifolia (lavender) flower oil*, anthemis nobilis (chamomile) flower oil*, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*. Natural constituents: geraniol, linalool, limonene. (*Certified organic. **Natural.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf € 60,55
*
*
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1

Videos