Terug naar het overzicht
Natuurlijke verzorging
 © Homeonatura
 © Homeonatura
Reinigingsmousse met hamamelishydrolaat Homeonatura
Reinigingsmousse met hamamelishydrolaat - Schüssler Natur Cosmedics (Homeonatura)

Dankzij de unieke formule van onze reinigingsmousse kun je je huid zowel 's ochtends als 's avonds reinigen van vuil, make-up en huidverzorgingsresten. Gemaakt met een zeepvrije formule om de huid zorgvuldig te reinigen en te hydrateren zonder deze uit te drogen. Deze chemicaliënvrije, 100% natuurlijke reinigingsmousse is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT VAN ONZE REINIGINGSMOUSSE
Bio hamamelis hydrolaat

Toverhazelaar, ook wel Hamamelis virginiana genoemd, komt oorspronkelijk uit oostelijk Noord-Amerika en Canada. Het bevat waardevolle ingrediënten, zoals tannine, flavonoïden, fenolen en essentiële oliën in hoge concentraties, waardoor het een effectief ontstekingsremmend, en antibacterieel ingrediënt is. Ook stelpt hamamelis het bloeden van wondjes.

Regelmatig gebruik is aan te raden voor de behandeling van vasodilatatie, aangezien het de slagaderwand versterkt en de bloedsomloop zelfs in de kleinste microvaatjes verhoogt.
Het gebruik ervan kan ook resulteren in spectaculaire resultaten bij de behandeling van acne, ontstoken puistjes en ongewenste verkleuring van de huid.
Toverhazelaar voedt op milde wijze de droge huid en kan met succes de vrije radicalen bestrijden die verantwoordelijk zijn voor cel- en weefselveroudering.

SCHUSSLER CELZOUTEN
De celzouten van Dr. Schüssler werken om de biochemische onbalans en deficiëntie in de cel aan te passen en om het metabolische evenwicht te herstellen door middel van stimulatietherapie. Onze natuurlijke cosmetische producten, verrijkt met Schüssler celzouten, stimuleren de huid om goed te functioneren door het evenwicht te herstellen in plaats van alleen specifieke huidproblemen te verbergen.
Onze reinigingsmousse bevat Schüssler's celzouten Natrium chloratum Nr. 8 dat verantwoordelijk is voor het reguleren van de vochtbalans van de huid en zo uitdroging op weefselniveau behandelt.

ONZE REINIGINGSMOUSSE IS AANBEVOLEN VOOR:
eenvoudige maar effectieve gezichtsreiniging
gevoelige huid
vette, droge of normale huid

HOE TE GEBRUIKEN
Maak het gezicht nat en breng vervolgens een tot twee pompjes Schüssler reinigingsmousse op de vingers aan. Masseer de schuim zachtjes met cirkelvormige bewegingen in en spoel vervolgens af met lauw water. Gebruik altijd een schone handdoek of katoenen washandje om de huid voorzichtig droog te deppen.

DE PERFECTE MATCH:
Vind je make-upresten moeilijk te verwijderen van je gezicht en wimpers? Gebruik ons Micellar Reinigings Water om zelfs de meest hardnekkige make-up te verwijderen.

INCI:Aqua, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Hamamelis Virginiana Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Benzyl Alcohol, Dehydroxyacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Sodium Chloride.
Alle ingrediënten zijn ECOCERT gecertificeerd.
€ 10,60
* Maximaal te bestellen aantal: 99