Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Wintergroen bio Farfalla
Stoomdestillatie van de bladeren van de muntachtige, medicinaal geurende, groenblijvende heideplant met ontspannende eigenschappen. Biologische wintergroenolie is ideaal voor massages voor en na het sporten en voor pijnlijke spieren. Voor meer informatie over deze essentiële olie, raadpleeg de aromatherapie literatuur! Irriterend voor de huid, niet onverdund gebruiken. Vermijden tijdens zwangerschap en bij kleine kinderen, ook bij epilepsie.
Botanische naam: Gaultheria fragrantissima
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 5
Categorie ess. olië
Opwekkend- Geeft evenwicht- Verwarmend- Stay healthy
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Warm- Kruidig- Groen- Aromatisch
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Destillatie
Plantendeel
Blad
Herkomst
Nepal
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxwintb (5 ml)
€ 10,35
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Schadelijk bij inslikking. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. mond spoelen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat methylsalicylaat.