Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Ho-hout bio (Hoholz) Farfalla
Deze zeer milde en houtachtig-bloemig geurende essentiële olie wordt gedistilleerd uit ho-hout en heeft een zeer hoog gehalte aan linalool. Daardoor is het ontspannend en stemmingsversterkend, maar ook nuttig bij winterklachten en vooral zeer goed te verdragen.
Hoewel de botanische naam dezelfde is als die van de Madagaskische ravintsara (Cinnamonum camphora), is het ho-hout de Chinese laurierboom, die geheel andere eigenschappen heeft.
Botanische naam: CINNAMOMUM CAMPHORA
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 5
Categorie ess. olië
Geeft evenwicht- Inspirerend- Gently relaxed
Noot
Hart-basisnoot
Geurprofiel
Zacht- Bloemig- Houtgeur / Houtachtig- Fijn
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- CERES
Methode
Destillatie
Plantendeel
Tak
Herkomst
China
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxhohb (5 ml)
€ 8,30
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. Bevat linalool.